Forum Logo




Türkiye’de emsal OnlyFans davası! Ünlü isim hapse girebilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By kelalaka

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Aralık 2022, 09:38   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Türkiye’de emsal OnlyFans davası! Ünlü isim hapse girebilir




Türkiye’de emsal OnlyFans davası! Ünlü isim hapse girebilir
Www.TrendForum.Net

Merve Taşkın isimli sosyal medya fenomeni Türkiye'de emsal karar sayılabilecek OnlyFans davası ile gündeme geldi.


Bugün, emsal karar niteliği taşıyabilecek OnlyFans davası Türkiye’nin gündemine oturdu. Merve Taşkın isimli sosyal medya fenomeni sosyal medya platformlarından yaptığı paylaşımda, OnlyFans kullandığı için hakkında TCK Madde 226/2’den müstehcenlik suçlamasıyla dava açıldığını ve hapis cezasıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Merve Taşkın, OnlyFans yüzünden hapis cezasıyla karşı karşıya!

Merve Taşkın isimli sosyal medya fenomeni son dönemde OnlyFans platformu üzerinden yetişkinlere yönelik yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyordu. Bugün ise paylaştığı fotoğraflardan dolayı kendisine müstehcenlik suçlamasıyla dava açıldığını söyledi.


Merve Taşkın’ın ceza almasına neden olan eski müze gezisiGeçtiğimiz dönemde de Amsterdam ziyareti sırasında Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar nedeniyle 5 ay hapis cezası aldığını ve 5 yıl boyunca suç işlememesi karşılığında verilen mahkumiyet hükmünün kalkacağını, ancak OnlyFans davasında suçlu bulunması halinde hapse gireceğini söyledi.

Bu paylaşımın ardından bir Twitter kullanıcısı da geçtiğimiz ağustos ayının sonunda Merve Taşkın’ın OnlyFans kullanımı ve paylaşımları üzerine CİMER’e yaptığı başvuruyu paylaşarak kendisinin şikayet ettiğini söyledi.

Yapılan şikayette ve müstehcenlik suçlamasının içerisinde şunlar da bulunuyor:
OnlyFans kullanıcıları vergisiz haksız kazan sağlıyorlar
Müstehcenlik ve fuhuşa teşvik
Yüksek gelir nedeniyle topluma güzelleme yapılması ve meşrulaştırıp özendirilmesi


Taşkın’ın geçtiğimiz dönemde OnlyFans güzellemeleri yaparak buradan kazandığı parayla lüks içinde yaşadığını ve kendisi gibi platformda yetişkin içerikleri paylaşmayanların hayatları boyunca fakir kalacağını söylediği gönderiler de tekrar gündem oldu.

Buna ek olarak, Merve Taşkın vergiden kaçma, haksız kazanç ve müstehcenlik suçlamalarını reddetmiyor. Aksine Twitter üzerinde yaptığı paylaşımlarda “kıskanç insanların” ve “şikayet edenlerin” amaçlarına ulaştığını söyleyerek onlara sitem ettiğini görüyoruz.



Tabii bu dava yalnızca Merve Taşkın’ı kapsamayacak. Zira suçlu bulunması halinde Türkiye için bir emsal karar niteliği taşıyacak. Dolayısıyla OnlyFans üzerinden yetişkin özel içerikleri paylaşan ve buradan vergisiz gelir elde eden kişiler de gelecek dönemde aynı şekilde yargılanabilecek.

Fakat bu platformun yalnızca +18 içeriklere sahip olmadığını, dolayısıyla üye olan veya farklı paylaşımlar yapan kişilerin gelir vergisi benzeri konular haricinde etkilenmeyeceğini belirtelim. Şu an için davanın sonuçlanması bekleniyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Aralık 2022, 09:48   #2
Çevrimdışı
Trend Üye
Yanıt: Türkiye’de emsal OnlyFans davası! Ünlü isim hapse girebilir




Kadın olup Onlyfans'te keriz parası yemek vardı valla. 7/24 boşuna çalışıyoruz.
Bahtiyar bunu beğendi.
__________________
Öldüğümde hiçbir şey hissetmeyeceğim, fakat hissedebilecek olsaydım zafer kazanmış gibi hissederdim. Sadece yaşayabildiğim ve bu muhteşem gezegende yaşamış olduğum için ve buralardan gitmeden önce en başta burada olma nedenime dair birşeyleri anlayabilecek kadar şanslı olduğum için.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
davası, emsal, girebilir, hapse, isim, onlyfans, türkiye’de, ünlü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cadılar Bayramı'nın en ilginç kostümü! İçinde çok ünlü bir isim var Zeytin Dünyadan Haberler 0 01 Kasım 2022 16:01
Depp-Heard Davası Filme Uyarlandı: İlk Fragman Yayında ! Beatrice Vizyondaki Filmler 4 30 Eylül 2022 22:14
Seda Sayan'dan soyadı davası KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 21 Haziran 2022 08:20
Aziz Yıldırım'ın 777 milyon liralık tazminat davası bilirkişiye gönderildi KoJiRo Fenerbahçe 0 17 Haziran 2022 22:02
Türkiye’nin 4 Ünlü Çizeri Galaxy S22 Ultra’nın S Pen’i ile Yaz Mevsimini Çizdi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 07 Haziran 2022 12:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net