Forum Logo




TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mayıs 2022, 19:51   #1
Çevrimiçi
TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor




TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor
Www.TrendForum.Net

TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor: Sadece 1000 Takipçisi Olan Bile Para Kazanacak



En büyük sosyal mecralardan birisi olan TikTok, merakla beklenen ücretli abonelik özelliğinin bu hafta kullanıma açılacağını açıkladı. Özellikle birlikte kullanıcılar, sevdikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler.

Günümüzün en popüler sosyal medya platformu TikTok, farklı alanlarda da kendisini göstererek tahtını daha da genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Streamlabs ile ortak olarak gelişmiş canlı yayın özelliklerine sağlam bir göz kırpan şirket, bu yıl başındaysa ücretli abonelik sistemini getirmeye hazırlandığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Aradan geçen sessiz ayların ardından bugün, TikTok’un ücretli abonelik sistemine ilişkin resmi bir paylaşım yapıldı. TikTok, platformda yaptığı paylaşımda içerik üreticilerine yeni bir gelir kapısı oluşturacak ücretli abonelik özelliğinin bu hafta yayınlanacağı açıklandı.

TikTok'a gelecek ücretli abonelik özelliği neler sunacak?

TikTok’a gelecek yeni özellikle birlikte TikTok kullanıcıları, desteklemek istedikleri içerik üreticilerine aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler. Aylık abonelikle birlikte YouTube ve Twitch gibi platformlarda olduğu gibi kullanıcılar, abonelere özel sohbet, emote’lar ve rozetler gibi pek çok özelliğe sahip olacak.

Fakat tüm bu özelliklerin yanı sıra diğer platformlardan farklı olarak kullanıcılar, canlı yayın sırasında içerik üreticilerinin kameralarını da kontrol edebilecekler. Aynı şekilde içerik üreticileri, abonelerine özel şekilde canlı yayın odalarını kişiselleştirebilecekler.

İçerik üreticilerinin ücretli abonelik özelliğinden faydalanması için neler gerekiyor?

TikTok tarafından paylaşılan bilgilere göre ücretli abonelik özelliğini aktifleştirmek isteyen içerik üreticileri 18 yaşından büyük olmak zorunda. Bununla birlikte bu içerikten faydalanmak isteyenlerin en az 1.000 takipçiye sahip olması gerekiyor.

Özellik, 26 Mayıs’tan itibaren TikTok’ta kullanılabilir olacak. Özellikten şu anlık yalnızca TikTok davetiyle kabul edilen içerik üreticileri faydalanabilecek.

Kaynak : Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abonelik, benzeri, geliyor, tiktoka, twitch, Ücretli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Forumda O'nu görünce neşem yerine geliyor dediğiniz kim? Beatrice Trend Oyunlar 286 28 Aralık 2023 18:36
Jorge Jesus bu hafta geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:09
TikTok, mini oyunları test ediyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 22 Mayıs 2022 17:47
Death Stranding 2 Geliyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:44
Instagram ve Tiktok Popüler Hashtag Listesi #2022 Astrea İnstagram 7 13 Mayıs 2022 23:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net