Forum Logo




Telegram 10.7, Kayıtlı Mesajlar 2.0 Özelliği İle Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Şubat 2024, 13:49   #1
Çevrimdışı
Telegram 10.7, Kayıtlı Mesajlar 2.0 Özelliği İle Geliyor




Telegram 10.7, Kayıtlı Mesajlar 2.0 Özelliği İle Geliyor
Www.TrendForum.Net



Ocak ayı güncellemesinin ardından Telegram, artık Telegram 10.7 güncellemesi ile oynatıldıktan sonra silinen tek seferlik sesli ve görüntülü mesajlar göndermenize olanak tanıyor. Bu özellik, bir şeyi yalnızca bir kez söylediğiniz ve diğer kişinin onu dinlemeye devam edemediği gerçek hayattaki bir konuşmayı daha iyi taklit etmenizi sağlıyor.

Telegram 10.7 Yenilikleri


Bir kez görüntülenen mesajları kaydetmek için kaydı kilitlemek üzere yukarı kaydırmanız ve ardından göndermeden önce bir kez görüntüle simgesine dokunmanız gerekiyor. Alıcı mesajları aldığında küçük bir 1, bunun tek seferlik bir mesaj olduğunu gösteriyor. Bunların bir kez oynatıldığında durdurulamadığını, geri sarılamadığını ve bittiğinde kaybolduğunu belirtelim.

Her Telegram kullanıcısının diğer sohbetlerden iletilen notlar, hatırlatıcılar ve mesajlar için bir yer olan Kayıtlı Mesajlar adında bir sohbeti vardır. Bu güncelleme, Kayıtlı Mesajları bağlantılarınız, medyanız ve yer işaretleriniz için güçlü bir depolama sistemine dönüştürüyor. Artık kayıtlı mesajlarınızı sohbet veya liste olarak görüntüleyebilir, bunları etiketlerle düzenleyebilir ve herhangi bir sohbetten kaydettiğiniz mesajlara erişmek için Paylaşılan Medya’daki yeni ‘Kayıtlı’ sekmesini kullanabilirsiniz.

En son güncellemedeki bir diğer yeni değişiklik ise birebir sohbetlerdeki mesajların tam olarak ne zaman açıldığını görebilme yeteneği. Bu özelliğe ilişkin gizlilik ayarlarınızı Son Görülme durumunuza göre düzenleyebiliyorsunuz. Belirli kullanıcılar için Son Görülme zamanınızı gizlerseniz, okuma durumunuzu bu kişilerden de gizleyebilirsiniz. Mesajınızın ne zaman okunduğunu görmek için mesaja dokunmanız ve açılır pencerenin üst kısmındaki mesajı okumanız yeterli.

Telegram’ın ücretsiz kullanıcılarına yönelik diğer yeni değişiklikler arasında yeni paylaşılan kişi tasarımları, iOS’ta daha net video kalitesiyle geliştirilmiş video mesajları, daha hızlı ön ve arka kamera değişimi ve azaltılmış kamera sarsıntısı yer alıyor. MacOS kullanıcıları için bu uygulamada temanıza uyum sağlayabilir ve dock’ta öne çıkacak 15 simge de bulunuyor.

Telegram Premium aboneleri için de daha hızlı video hikayeleri, yalnızca kişilerden ve premium kullanıcılardan mesaj almanızı sağlayan özel mesaj izinleri, tek yönlü son görülme ve okuma süreleri ve kaydedilenleri sıralamak için etiketler dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik mevcut.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
107, geliyor, kayıtlı, mesajlar, telegram, İle, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
WhatsApp Web için Sohbet Kilidi Özelliği Geliyor KoJiRo Whatsapp 0 03 Şubat 2024 13:02
WhatsApp'a Gruplarda Kavga Çıkaracak Özellik Geliyor: Mesajlar Grup Yöneticisine İspiyonlanabilecek! Zeytin Whatsapp 0 08 Mayıs 2023 13:33
WhatsApp, uygunsuz mesajlar için yeni özelliği test ediyor! DeepSilence Whatsapp 0 07 Mayıs 2023 16:20
Windows 11’e en çok istenen görev çubuğu özelliği geliyor DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 21 Nisan 2023 11:19
WhatsApp'ın masaüstü sürümüne kilit özelliği geliyor DeepSilence Whatsapp 0 22 Kasım 2022 09:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net