Forum Logo




TikTok alışveriş özelliği için hazırlıkları tamamladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ekim 2022, 12:33   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
TikTok alışveriş özelliği için hazırlıkları tamamladı




TikTok alışveriş özelliği için hazırlıkları tamamladı
Www.TrendForum.Net

TikTok, canlı alışveriş “TikTok Shop” özelliğini dış kaynaklı bir teknoloji kullanarak Kuzey Amerika’ya getirmeyi planlıyor.

TikTok Shop, TikTok’un Çin’deki kardeş uygulaması Douyin’deki benzer, başarılı bir özelliğe dayanıyor ve Tayland, Malezya, Vietnam, Singapur, Filipinler ve Endonezya’da mevcut durumda. Uygulama geçen yıl, Asya dışında kullanılabilirliği olan tek ülke olan Birleşik Krallık’ta da piyasaya sürüldü.

Douyin’deki benzer bir özelliğin, Mayıs 2021’den Mayıs 2022’ye kadar tek bir yılda 10 milyardan fazla ürün satarak ayda 9 milyon (bir önceki yılın üç katı) canlı e-ticaret yayınına ev sahipliği yaptığı bildirildi. Bununla birlikte, TikTok Shop görünüşe göre İngiltere’de pek başarılı olmadı ve bu nedenle TikTok, Avrupa’nın başka yerlerinde planlanan bir lansmanı erteledi.

Altta yatan teknolojinin, etkileyiciler ve markalar tarafından barındırılan canlı yayınları da destekleyecek olan ABD şirketi TalkShopLive tarafından sağlanacağı tahmin ediliyor. FT’ye göre anlaşmalar hala tartışılıyor ve “herhangi bir sözleşme imzalanmadı”.

TikTok, yaklaşmakta olan ABD kullanılabilirliğini reddetmedi de onaylamadı da. Şirket, FT’ye yaptığı açıklamada, “TikTok Shop için pazar genişlemesi söz konusu olduğunda, her zaman talep tarafından yönlendiriliyoruz ve dünya çapındaki pazarlarda topluluğumuza, yaratıcılara ve tüccarlara en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğimiz konusunda sürekli olarak yeni ve farklı seçenekleri araştırıyoruz.” dedi.

Rapor, rakip Facebook’un kendi Canlı Alışveriş özelliğini terk etmesinden sadece bir gün sonra geldi. Facebook şimdi satıcılardan ürünleri Reelslerinde ürün etiketleme yoluyla sergilemelerini istiyor. Geçen yıl TikTok, bir Alışveriş sekmesini test etmeye başladı ve iş kullanıcılarının profillerini eklemelerine, ürün kataloglarını senkronize etmelerine ve çevrimiçi mağazalarına bağlantı vermelerine izin verdi. Ayrıca daha önce ABD’de, özellikle de Walmart ile canlı alışverişe pilotluk yaptı.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alışveriş, hazırlıkları, için, tamamladı, tiktok, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Niğde Belediyespor transferi tamamladı KoJiRo Voleybol 0 01 Temmuz 2022 10:40
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü KoJiRo Beşiktaş 0 29 Haziran 2022 18:01
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam etti KoJiRo Fenerbahçe 0 22 Haziran 2022 21:08
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor KoJiRo Fenerbahçe 0 22 Haziran 2022 21:06
Eczacıbaşı Dynavit sezonu 3. tamamladı mamihlapinatapai Voleybol 0 05 Mayıs 2022 23:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net