Forum Logo




Zoom, e-posta ve takvim özellikleri ekliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Kasım 2022, 10:13   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Zoom, e-posta ve takvim özellikleri ekliyor




Zoom, e-posta ve takvim özellikleri ekliyor
Www.TrendForum.Net

Beklendiği gibi Zoom, grup görüntülü görüşmeleri ve sohbetler gibi özellikler ile ön plana çıkmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar.

Zoom, Microsoft 365 ve Google Workspace’in beğenisini kazanmak istiyor. Şirket, Zoomtopia konferansında, üretkenlik için iki önemli özellik de dahil olmak üzere platformuna gelen bir dizi özelliği duyurdu: e-posta ve takvimler. Artık üçüncü taraf e-posta ve takvim hizmetlerini platforma bağlayabilir ve bunlara masaüstü uygulaması aracılığıyla erişebilirsiniz. Şirket, uygulamalar arasında geçiş yapmak ve belki de tarayıcınızda doğru sekmeyi aramak zorunda kalmak yerine zamandan tasarruf etmenize yardımcı olabileceğini söylüyor.



Zoom One Pro veya Standard Pro planlarında olanlar, platform üzerinden e-posta hesapları kurabilecek ve belirli planları olan kişiler özel alan adlarını kullanma seçeneğine sahip olacak. Dahil edilen 100 GB’a kadar depolama alanı elde edeceksiniz. Calendar’a gelince, hangi kişilerin bir toplantıya katıldığını görmek için seçenekler olacak ve uygulamada sesli ve görüntülü görüşmeleri planlayabilirsiniz. Zoom’un kendi takvim hizmeti, randevu alma özelliğini içerecek.

2023’te ayrıca Spots adlı bir özellik eklenecek. Şirket bunu, iş arkadaşlarının iş günü boyunca video öncelikli konuşmalar aracılığıyla daha fazla bağlantıda kalabilecekleri sanal bir ortak çalışma alanı olarak tanımlıyor. Şirket, blog yazısında Spots hakkında çok fazla ayrıntı açıklamadı. İşletmeler yakında, müşterilerin sorunları çözmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir konuşma yapay zekası ve sohbet robotu olan Virtual Agent’ı kullanabilecek. Bu araç 2023’ün başlarında kullanıma sunulacak. Planlanan diğer şeyler arasında, geliştiricilerin Apps Marketplace’ten para kazanma yolu ve satıcıların satış konuşmalarını mükemmelleştirmelerine yardımcı olacak bir sanal koç yer alıyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ekliyor, eposta, takvim, zoom, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz ? KoJiRo Trend Anketler 24 10 Mayıs 2023 22:51
Yay Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Yay 1 24 Mart 2023 13:50
THY iki şehri daha uçuş ağına ekliyor Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 27 Ekim 2022 12:53
ÖSYM'den KPSS açıklaması: Yeni takvim belli oldu Beatrice Eğitim Haberleri 0 10 Ağustos 2022 09:33
Vivaldi Artık Bütünleşik E-Posta İstemcisi Sunuyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net