Forum Logo




Türk futbolunda deprem! VAR kayıtlarının yayınlanmasından sonra ilk istifa geldi

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ocak 2023, 16:40   #1
Çevrimiçi
Türk futbolunda deprem! VAR kayıtlarının yayınlanmasından sonra ilk istifa geldi




Türk futbolunda deprem! VAR kayıtlarının yayınlanmasından sonra ilk istifa geldi
Www.TrendForum.Net

Son dakika: MHK'nin "Bir daha görev vermeyeceğiz" dediği Sivasspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp, aktif hakemlik kariyerini sonlandırdı.
Sivasspor Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp, TFF'nin maça dair yayınladığı VAR kayıtlarının ardından görevini bıraktı.
"GÖREV VERMEYECEĞİZ"

VAR kayıtlarının yayınlanmasından sonra MHK'den yapılan açıklamada, Sivasspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp'e artık görev verilmeyeceği belirtilmişti. Deneyimli hakem MHK'nin aldığı bu kararın ardından aktif hakemlik kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Özgüç Türkalp'in yazılı açıklaması şöyle:
"BİR TARAFI MUTLU EDERKEN DİĞER TARAFI MUTSUZ ETTİ"

1995 yılında başladığım Hakemlik kariyerimde birçok klasmanda görev yaptım. 28 yıla sığan bu süreçte Türk Futboluna katkıda bulunmaya çalıştım. Futbolun tüm paydaşlarının başarılı olmak için sahaya çıktığı bir arena da, bende başarılı olmak için sahaya çıktım. Verdiğim kararlar, bir tarafı mutlu ederken diğer tarafı da mutsuz etti.
"YAPILAN BU HATA ŞAHSIMDAN KAYNAKLANMIŞTIR"

29 Aralık 2022 tarihinde oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray müsabakasında yaşadığımız talihsiz bir pozisyon, Futbol Kamuoyunu, Kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi Kurulu'nu, Merkez Hakem Kurulu'nu, sahadaki hakem arkadaşlarımı telafisi zor bir duruma düşürdü. Güven erezyonu yarattı. Yaşanan bu pozisyonun arkasında mesnetsiz sebepler arayanlar olduğu gibi, basit ve acemice bir gerekçesinin olduğu, VAR kayıtlarının açıklanmasıyla ortaya çıkmıştır. Yapılan bu hata şahsımdan kaynaklanmıştır.
"HER ŞEYİN BİR DE SONU VARDIR"

Her güzel şeyin bir başlangıcı olduğu gibi, bir de sonu vardır. İnişli çıkışlı bu süreçte her zaman yanımda olan aileme, dostlarıma, hakem arkadaşlarıma ve üzerimde emeği olan yöneticilerime şükranlarımı sunuyorum. Aktif hakemlik görevime 04.01.2023 tarihi itibariyle veda ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla.




Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
deprem, futbolunda, geldi, ilk, istifa, kayıtlarının, sonra, türk, var, yayınlanmasından


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Düzce'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi Beatrice Ülkemizden Haberler 0 27 Kasım 2022 09:50
SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara'da hissedilen deprem meydana geldi Beatrice Ülkemizden Haberler 3 23 Kasım 2022 14:42
İngiltere'de istifa depremi: Boris Johnson istifa etti Lews Therin Dünyadan Haberler 4 07 Kasım 2022 15:04
Eskişehir'deki açılışta Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 03 Haziran 2022 21:36
Meksika’da 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net