Forum Logo




Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Abdullah Avcı ve transfer itirafı! Kalabilirdim

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2022, 16:37   #1
Çevrimiçi
Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Abdullah Avcı ve transfer itirafı! Kalabilirdim




Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Abdullah Avcı ve transfer itirafı! Kalabilirdim
Www.TrendForum.Net

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Dorukhan Toköz açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer süreci hakkında itirafta bulunan tecrübeli oyuncu, sezonu değerlendirdi. İşte son dakika haberinin detayları...



Trabzonspor'un bu sezon kazandığı tarihi şampiyonlukta etkili isimler arasında yer alan Dorukhan Toköz, kutlamaların ardından ilk kez konuştu. Milli futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılış süreci ve Trabzonspor'a transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Fotomaç'a konuşan tecrübeli oyuncu Abdullah Avcı'yla arasında geçen diyaloğu anlattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...



SEZON BAŞINDA AVCI İSTEDİ

Beşiktaş'ta 3 sezon forma giyen Dorukhan Toköz, geçtiğimiz sezon sonunda siyah-beyazlılarla sözleşme imzalamadı. Avrupa'ya transfer olması beklenen 26 yaşındaki oyuncu Abdullah Avcı'nın ısrarının ardından bordo-mavililerin yolunu tuttu.

TAKIMIN JOKERİ OLDU

Orta sahada forma giyen Dorukhan Toköz, Abdullah Avcı'nın adeta jokeri oldu. Takım arkadaşlarının cezalı ve sakat olduğu haftalarda sağ bek, sol bek ve stoperde de görev alan tecrübeli futbolcu taraftarlarla da bütünleşti. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon toplamda 30 maçta bordo-mavili formayı terletti. Dorukhan Toköz bu süreçte 2 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.



2024'E KADAR İMZALADI

Trabzonspor'un yıldızı Dorukhan Toköz, bordo-mavililerle sezon başında 2024'e kadar sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki milli futbolcu ile Trabzonspor arasında 1 yıllık uzatma opsiyonu da yer alıyor. Dorukhan Toköz'ün güncel piyasa değeri ise 5 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Haziran 2022, 12:01   #2
Çevrimdışı
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Abdullah Avcı ve transfer itirafı! Kalabilir




İlk geldiğinde herkesin eleştiri yağmuruna tuttuğu ama oynadığı oyun ve göstermiş olduğu üst düzey mücadele ile herkesin beğenisini kazanan adam gibi adam..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abdullah, avcı, dorukhan, itirafı, kalabilirdim, toközden, trabzonsporda, transfer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasını aldı Beatrice Spor Dünyası 0 14 Mayıs 2022 22:55
Eczacıbaşı Dynavit, Sinead Jack Kısal’ı transfer etti. mamihlapinatapai Voleybol 0 07 Mayıs 2022 19:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net