Forum Logo




Adana Demirspor iki yıldızı gözüne kestirdi!

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 13:14   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Adana Demirspor iki yıldızı gözüne kestirdi!




Adana Demirspor iki yıldızı gözüne kestirdi!
Www.TrendForum.Net



Vincenzo Montella yönetiminde harika bir sezon geçiren Adana Demirspor, yeni sezon için de kolları sıvadı. 1 yıldan fazla bir süre ligde evinde maç vermeyen Mavi Şimşekler, sonrasında ise Beşiktaş'a mağlup olmuş ve seriyi sonlandırmıştı. Ancak her şeye rağmen Adana ekibi, geride kalan sezondan bir hayli mutlu. Mavi-Lacivertliler, bu doğrultuda gelecek sezon doğrudan Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.

Yeni sözleşme önerdi

Beşiktaş’a yenilerek Avrupa hedefinde yara alan Adana Demirspor’da gündem Montella... İtalyan hocanın kontratı ligin tamamlanmasıyla sona erecek. Güney ekibi, tecrübeli teknik adamın kontratını yenilemek adına ligin sonunu beklemeden düğmeye bastı. Adana Demirspor Yönetimi, Montella’ya yeni mukavele sundu.

Tek bir şartı var

Şimşekler, hocasına 3 yıllık yeni sözleşme önerdi. Başkan Murat Sancak’ın bizzat görüştüğü Montella’nın da hedefin daha yukarılara konmasını talep ettiği vurgulandı. Tarafların büyük ölçüde el sıkıştıkları ifade edilirken resmi imzanın da kısa sürede atılması bekleniyor.

Devre arasında da gündeme geldi

Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Adana Demirspor, mutlaka ön libero ve forvet transferleri yapmayı hedefliyor. Hedefteki isim ise Arjantin Ligi ekiplerinden River Plate forması giyen Salomon Rondon. Devre arasında da Adana ekibinin gündemine gelen Rondon, sonrasında River Plate ile sözleşme imzalamıştı. Ancak 33 yaşındaki forvet, 23 maçta yalnızca 2 kez rakip fileleri havalandırabildi.

O yıldız da boşa çıkacak

Venezuelalı futbolcunun da takımdan gönderilmesi gündemde. Adana Demirspor da yıldız oyuncu ile yeniden temas kurmak istiyor. Ön libero için de rota Almanya olacak. Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Josuha Guilavogui, sezon sonunda boşa çıkacak. Fransız oyuncu için de en ciddi adayın Adana temsilcisi olduğu öğrenildi.


AA
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adana, demirspor, gözüne, iki, kestirdi, yıldızı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yılın En Çok Kazanan 10 Sporcusunda 3 NBA Yıldızı DeepSilence Basketbol 1 04 Mayıs 2023 17:47
Çoban Yıldızı - Yesari Mahmut Esat DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 31 Mart 2023 02:23
Alişan, Depremden 96'ncı Saatte Enkazdan Çıkarılan Muhammed Adnan Korkut'u Adana Demirspor ile Buluşturdu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 28 Şubat 2023 20:54
Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Ağustos 2022 08:29
New York Knicks, Carmelo Anthony’i Gözüne Kestirdi KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net