Forum Logo




Ersun Yanal'a sürpriz talip!

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Haziran 2023, 11:19   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ersun Yanal'a sürpriz talip!




Ersun Yanal'a sürpriz talip!
Www.TrendForum.Net



Bir dönem A Milli Takım'ı çalıştıran ve ikişer kez Fenerbahçe ile Trabzonspor'da görev yaparak Türkiye'nin önemli teknik adamlarından birisi olan Ersun Yanal'a sürpriz teklif... 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'nin başında Nisan ayında şampiyonluğa ulaşan tecrübeli hoca hem Sarı-Lacivertliler'in son zaferinin başmimarı oldu hem de lig tarihine geçti.

En erken şampiyon olan hoca!

Süper Lig'de en erken garantilenen şampiyonluğun hocası olarak kayıtlara geçen başarılı isim son olarak Alanyaspor'u çalıştırmıştı. Akdeniz ekibinde sadece 6 maça çıkabilen Yanal'ın son macerası pek istediği gibi geçmemişti. 0.67'lik puan ortalamasıyla Turuncu-Yeşilliler'den ayrılan deneyimli hoca için flaş bir ekip devreye girdi.

Hedef yeniden şampiyonluk

İran Pro Ligi’nde şampiyonluğu Persepolis’e kaptıran ve sezonu 3. sırada tamamlayan İstiklal, tekrar şampiyon olmak için takımın başına ismi bilinen bir teknik adam getirmek istiyor. Haber Global'ın haberine göre; İran ekibinin kulüpte görmek istediği en önemli isim ise Ersun Yanal.

Süre istedi

Türkiye’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam İran’da da tanınıyor. İran kulübünün başkanı, Ersun Yanal’a resmi teklifini, uzaktan bağlantı üzerinden yaptıkları konuşmayla bizzat iletti. Teklif için teşekkür eden Ersun Yanal, düşünmek için süre istedi.


AA
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ersun, sürpriz, talip, yanala


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçeli Tisserand için sürpriz talip! KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Haziran 2022 17:35
Arda Güler'e sürpriz talip KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Haziran 2022 21:16
Tisserand'a sürpriz talip! KoJiRo Fenerbahçe 0 16 Haziran 2022 21:17
Miguel Crespo'ya sürpriz talip! KoJiRo Fenerbahçe 0 01 Haziran 2022 20:39
Sosa'ya Süper Lig'den sürpriz talip KoJiRo Fenerbahçe 0 28 Mayıs 2022 19:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net