Forum Logo




Mücadele nefes kesti! Juventus, Lazio'ya kabusu yaşattı

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Eylül 2023, 20:16   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Mücadele nefes kesti! Juventus, Lazio'ya kabusu yaşattı




Mücadele nefes kesti! Juventus, Lazio'ya kabusu yaşattı
Www.TrendForum.Net

İtalya Serie A'nın 4. haftasında Juventus, sahasında Lazio'yu 3-1'lik skorla mağlup etti. Juventus'un gollerini 10. ve 67. dakikalarda Dusan Vlahovic ile 26. dakikada Federico Chiesa attı. Lazio'nun tek golünü ise 64. dakikada Luis Alberto kaydetti.

Serie A'nın 4. haftasında Juventus, sahasında Lazio ile karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'ndaki maçı Juventus, 3-1'lik skorla kazandı.


VLAHOVIC DOUBLE YAPTI

Juventus, 10. dakikada Dusan Vlahovic ile öne geçti. Federico Chiesa, 26. dakikada farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Juventus'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Lazio, 64. dakikada Luis Alberto'nun attığı golle durumu 2-1 yaptı. Juventus'ta ilk golü atan Vlahovic, bu kez 67'de sahneye çıktı. Juventus'un Sırp yıldızı Vlahovic, bu maçtaki golleriyle birlikte 4 haftada 4 gole ulaştı.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA

Bu sonucun ardından Juventus, 10 puana yükseldi. Lazio, 3 puanda kaldı. Juventus, ligde gelecek hafta Sassuolo deplasmanına gidecek. Lazio, sahasında Monza'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
juventus, kabusu, kesti, lazioya, mücadele, nefes, yaşattı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hande Erçel bikinili tarzıyla nefes kesti DeepSilence Ünlülerin Dünyası 3 11 Temmuz 2023 17:00
Transparan giyen Nesrin Cavadzade göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! DeepSilence Ünlülerin Dünyası 6 07 Temmuz 2023 12:44
Almeda Abazi mayolu pozuyla nefes kesti! Eski formuna kavuştu DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 22 Haziran 2023 10:05
Demet Özdemir süper minisiyle havuza girdi! İddialı pozları nefes kesti DeepSilence Ünlülerin Dünyası 1 20 Haziran 2023 10:14
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Anne raporları alıp mahkemeye koştu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 18 Eylül 2022 21:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net