Forum Logo




Sivasspor'da maç sonu hakem isyanı

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Aralık 2023, 10:56   #1
Çevrimiçi
Sivasspor'da maç sonu hakem isyanı




Sivasspor'da maç sonu hakem isyanı
Www.TrendForum.Net

Hakem yönetimine sert tepki gösteren Caner Osmanpaşa, "Ligde 2 tane takım mı var sadece, onu anlamıyorum? Bu lig sadece 2 takım için mi ayarlandı? O zaman iki takım kendi arasında oynasın. Bu sadece bize olan bir şey değil. O zaman biz oynamayalım. Burada sitem ediyoruz ama yaramız var yani. İlk yarı net penaltıyı nasıl vermezsiniz? Neye göre çalmıyorsun. Her hafta bir pozisyon. 3. golde adam ayağa basıyor, 'Bilerek basmıyor' diyor. Penaltıyı vermiyorsun, 1-1 olacak. Dün Pendik'e aynısı yapılıyor. Bütün Anadolu takımlarına yapılıyor. Ben anlamıyorum ki. Bizim ekmek paramız yok mu? Bizim bir mücadelemiz yok mu? O zaman sahaya çıkmayalım. 3-0 hükmen mağlup yazsınlar. Bu kadar basit, rahat kararlar verilemez. 4. golü yiyoruz, İrfan'a soruyorum 'Eline vurdu mu' diyorum, 'Evet vurdu ama yerde vurdu' diyor. Bu fark eder mi? Yerdeyken elimle gol atabilir mi? Nerede vurduğunun önemi var mı! İlk gol hariç bütün gollerde problem var. Bu kadar rahat verilemez. Biz oynamayalım mı! Bize penaltı verilmesin mi! İki takım çekişecek diye... Böyle mi artacak ligin kalitesi! Böyle olmaz. Bu kadar rahat verilemez. Özür diliyorum, sinirliyorum. Takım arkadaşlarım da aynı. Aramızda 100-150 milyon euroluk fark var. Fenerbahçe'nin bir suçu var demiyorum, Fenerbahçe ile alakası yok dediklerimin. Olamaz bu kadar fark. Biz nasıl kazanacağız. VAR bir kere çağırmadı ya, bir tane pozisyona. Bu lig iki takım için değil. Bütün Anadolu takımlarına yapılıyor. Hakemlerle mi olacak bu iş. Vallahi yazık. Maçla ilgili yorum aklıma gelmiyor. İyi kötü oynamışsın fark etmez. Bizi bu kadar rahat düşüremezsiniz. İlk gol hariç hepsinde problem var. Anadolu takımı geç bir tarafa. Bu kadar rahat değil. Kim gelse aynı şeyi söyleyecek. Bütün takımlara aynı şey yapılıyor. Özür diliyorum. Kusura bakmayın. Taktikle ilgili bir şey söyleyecek durumda değilim." dedi.

"YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ"Sivassporlu bir diğer oyuncu Charilaos Charisis ise maçın ardından, "En iyi oyunumuzu ortaya koymadık. Maç genelinde birkaç pozisyon yarattık ama gol bulamadık. Onlar da bizimle aynı sayıda gol pozisyonuna girdi ama attılar. Her şeyden önce takımımla gurur duyuyorum. Savaşıyoruz. Çalışıyoruz. Genel olarak iyi maçlar çıkarıyoruz. Hakemle ilgili sıkıntılarım var. Çok net bir penaltımız var, verilmedi. Rakip defans oyuncusuna çok hafif dokundum, sarı kart gördüm. Dzeko, bana aynısını daha sert yaptı ama faul verilmedi, kart çıkmadı. Fenerbahçe'nin attığı üçüncü golde, Samba Camara'ya faul yapıldı ama vermediler. Hakemler neden böyle yaptı anlamıyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Köklü bir camia. Fenerbahçe'nin kazanmak için böyle şeylere ihtiyacı yok. Zaten ben Fenerbahçe hakkında bir ithamda bulunmuyorum. Hakemler bariz ve büyük hatalar yaptılar. Hakemler bu hataları nasıl yapıyor? Anlayamıyorum." ifadelerini kullandı.
"TÜRK FUTBOLU ADINA KARA GECE!"

Öte yandan Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, "Bu maçla ilgili nasıl bir değerlendirme yaparız bilemiyorum. Türk futbolu adına kara bir gece bu gece. Maalesef açık seçik bir penaltımız verilmedi, 1-0'dı. 2-1'lik skoru yakaladıktan sonra oyununun üstünlüğünü aldık. Ceza sahası içinde defans oyuncumuza yapılan bir faul sonrası 3. golü yedik. Biz şunu merak ediyoruz, VAR'daki hakemler var mı yok mu, VAR'ın ismini yok diye değiştirelim. Bu pozisyonları nasıl değerlendiriyorlar, anlamadık. Sondaki pozisyonda hakemin ofsaytı görmeyip penaltı çalması bile çok manidar. Biz ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Ekonomik anlamda takımların arasında uçurum olduğu yerde elimizden geleni yapıyoruz ama bu tip maçların sonuçları önceden mi organize ediliyor. Başka bir şey mi oluyor? Biz buna karar veremedik, anlamadık. Konuşuruz, ediyoruz, ne yapalım diye. Çıkıp oynuyoruz. Futbolun paydaşları üzerlerine düşeni yapmıyorlar. VAR'daki hakemler oradalar mı, geldiler mi, varlar mı çok merak ediyoruz. Takımımızın gösterdiği performanstan memnunuz. 1-0 geriye düştük ama hoca penaltıyı verse daha farklı olacaktı. 2-0'dan 2-1'e getirdik, top hep bizdeydi. Ondan sonra hakem devreye girdi. Oyunu tekrar çevirdi. Bizim oynamamıza gerek kalmadı. Bütün ikili mücadelelerde kesinlikle takdir haklarını bizim aleyhimize kullandı. Maçı tek bir standartta yönetmedi. Ne yapabiliriz, hiçbir şey yapamayız. Biz geliriz öyle oynar oynar gideriz. Yapacak, söyleyecek bir şey yok. Sivasspor adına üzülüyoruz. Türk futbolu adına üzülüyoruz. Bundan sonraki haftalarda eleştirsek de düzen böyle devam edecek. VAR demiyorum 'YOK' artık her hafta konuşulacak. VAR'ı konuşamıyoruz 'yok'u konuşacağız artık. sözlerini sarf etti.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hakem, isyanı, maç, sivassporda, sonu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe - Sivasspor: Muhtemel 11'ler Beatrice Fenerbahçe 0 04 Aralık 2023 10:31
Hafta sonu nasıl geçti? Hafta sonu ne yaptınız? Beatrice Kafamıza Göre 25 06 Kasım 2023 18:51
Burak Sergen'in nafaka isyanı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 20 Temmuz 2023 20:08
Özgür Demirtaş’tan emekli maaşı isyanı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 09 Temmuz 2023 11:42
Merve Dizdar’ın rüküşlük isyanı DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 27 Mayıs 2023 19:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net