Forum Logo




Blessin: Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrılarak veda ettik

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2024, 09:03   #1
Çevrimiçi
Blessin: Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrılarak veda ettik




Blessin: Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrılarak veda ettik
Www.TrendForum.Net



Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. İlk mücadeleyi 3-0 kaybeden Belçika ekibi, turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin değerlendirmelerde bulundu. Organizasyona galibiyetle veda ettikleri için mutlu olduğunu belirten Alexander Blessin, “Oyuncularımız maç öncesi çok açtı. Bunu sahada zaten belli ettik. Çok güzel oynadık. Gururluyum. Son maçı kazandık. Konferans Ligi’ne galibiyetle veda ettik. Oyuncularım için gelen sorular umurumda bile değil. İkinci yarı bir gol bulduk. Daha başarılı olabilirdik. Fenerbahçe Stadı’ndan galibiyetle ayrıldık ve böyle veda ettik” şeklinde konuştu.

“KAPTAN OLMAK ONA EKSTRA MOTİVASYON VERİYOR”

Charles Vanhoutte’un performansı hakkında konuşan Blessin, “Charles çok zeki. Bir tek kalede ve golcü olarak oynamaz. Onun dışında her pozisyonda güzel mücadele ediyor. İkili mücadeleleri genelde kazanıyor. Kaptan olmak ona ekstra motivasyon veriyor. Bu mücadeleden sonra takıma pizza ısmarlayacak” diye konuştu.

Elenmiş olsalar bile mutlu olduğunu söyleyen Blessin, şu ifadeleri kullandı:

“Kolektif bir oyunla 70-80 gol atmış Fenerbahçe’den gol yemeden maçı tamamlamamız bir başarı. Bu yüzden elenmiş olsak bile ayrı bir mutluluğum var.”

“BUNUN ÜZERİNE KOYACAĞIMIZDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ”

Performanslarının üzerine koyacaklarını belirten Blessin, “Her şey olumlu. Her maçtan sonra üstüne koyarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sadece Fenerbahçe’ye karşı sorunlar yaşadık. Hakem hakkında konuşmuyorum. Bu benim Avrupa’daki ilk deneyimim. Gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bunun üzerine koyacağımdan emin olabilirsiniz. İleride daha iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Blessin sözlerini ise şu ifadelerle noktaladı:

“Muhteşem bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Eskiden hayalini kurduğum şimdi bir parçası olduğum Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi beni acıktırıyor açıkçası” diyerek sözlerini noktaladı.”

AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayrılarak, blessin, ettik, fenerbahçe, galibiyetle, stadı’ndan, veda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Suna Yıldızoğlu'ndan Kayhan Yıldızoğlu'na veda: "Soyadını taşımaktan onur duydum!" KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 11 Mart 2024 19:40
Fenerbahçe Beko, lige farklı galibiyetle başladı aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:40
Şeyma Subaşı'ndan Paris'te evliliğe veda partisi! Beatrice Ünlülerin Dünyası 5 30 Eylül 2023 17:30
SON DAKİKA: Pierria Henry, Fenerbahçe Beko’ya Veda Etti KoJiRo Basketbol 0 25 Haziran 2022 08:17
Fenerbahçe'de Jose Sosa veda etti KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net