Forum Logo




Hull City Menajeri Liam Rosenior: Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Mart 2024, 14:25   #1
Çevrimdışı
Hull City Menajeri Liam Rosenior: Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum




Hull City Menajeri Liam Rosenior: Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum
Www.TrendForum.Net

Hull City'nin Teknik Direktörü Liam Rosenior, kulübünün hedefinin Premier Lig'e yükselmek olduğunu açıkladı. Rosenior ayrıca, Türk futbolunu da yakından takip ettiğini belirtti ve Fenerbahçe ile Galatasaray hakkında konuştu.



İngiltere Championship ekibi Hull City'nin teknik direktörü Liam Rosenior, kulübün Premier Lig'e yükselme hedefini açıkladı.

Rosenior, "Premier Lig her zaman hayalimdi. Bu hedefe ulaşmak için takımın istikrarlı olması ve formda olması gerekiyor. Championship, uzun bir maraton ve tüm engelleri aşarak Premier Lig'e çıkacağımıza inanıyorum." dedi.



"Türk futbolcular çok karakterli"

Antalya'da kamp yapan Hull City'nin teknik direktörü Rosenior, Türk futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür hakkında olumlu değerlendirmelerde bulundu.

Rosenior, "Onlar futbolculuktan öte çok düzgün karakterli kişiler. İyi bir uyum içinde çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Onları seviyorum. Abduş (Abdülkadir) yeni geldi ama takıma uyumu çok iyi. Ozan Tufan ise olağanüstü bir oyuncu. 16 aydan beri beraberiz. Takımdan ayrılan Doğukan'la da çalışmak güzeldi. Türk oyuncular futbolculuktan öte çok düzgün karakterli kişiler.



"Acun Ilıcalı bir şans"

Acun Ilıcalı'nın Hull City için önemli bir şans olduğunu belirten Rosenior, İş insanı Ilıcalı'nın futbol bilgisinin fevkalade olduğunu ve oyuncuları cesaretlendirdiğini ifade etti.

Acun ile muhteşem bir uyumumuz var. Arkadaştan öte sanki kardeşim gibi. Her zaman bizi cesaretlendiriyor, hep pozitif. Acun hayatında el attığı her işte başarılı olmuş bir isim. Burada da başarılı olacak. Çok hırslı. Hull Cityli futbolculara değer verdiğini, onların yanında olduğunu samimi olarak gösteriyor. Tabii oyuncular da bunun karşılığı olarak daha çok çalışıyor.

"Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum"

Rosenior ayrıca, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Türk takımlarını da yakından takip ettiğini ve Türk futbolunu ilgiyle izlediğini dile getirdi.

Şimdilerde daha çok ilgiliyim. Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum mesela. Acun iyi bir Fenerbahçeli. Geçen sene sezon öncesi hazırlık maçında Galatasaray'a karşı oynayıp 4-3 kazanmıştık. Galatasaray da gerçekten güçlü bir ekipti. Teknik direktörleri ve oyuncuları Avrupa seviyesinde.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
city, fenerbahçeyi, hull, liam, menajeri, rosenior, tanıyorum, yakından


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hull City'nin yeni transferi Pique! KoJiRo Spor Dünyası 0 02 Mart 2024 14:03
Abdülkadir Ömür, Hull City ile anlaşmaya vardı KoJiRo Trabzonspor 0 27 Ocak 2024 14:41
Dimitris Pelkas, Hull City yolcusu KoJiRo Fenerbahçe 0 14 Ağustos 2022 10:36
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ın Hull City'ye transferini doğruladı KoJiRo Fenerbahçe 0 10 Haziran 2022 15:12
Hull City, Pelkas'ı istiyor! KoJiRo Fenerbahçe 0 02 Haziran 2022 20:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net