Forum Logo




12. Nesil İşlemcili Acer Aspire 3 (A315-59G) Tanıtıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ekim 2022, 11:09   #1
Çevrimiçi
12. Nesil İşlemcili Acer Aspire 3 (A315-59G) Tanıtıldı




12. Nesil İşlemcili Acer Aspire 3 (A315-59G) Tanıtıldı
Www.TrendForum.Net



Acer’ın üretkenlik özellikleri ile öne çıkan dizüstü bilgisayarı Aspire 3 (A315-59G), ev kullanıcılarının günlük iş ve eğlence ihtiyaçlarına yönelik bir ürün. 12. Nesil Intel Core™ i5 işlemcilerden ve NVIDIA® GeForce® MX550 grafik kartından güç alan cihaz, uygulamalarınızı uyumlu ve sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya yardımcı olurken, çalıştığınız ya da oyun oynadığınız süre boyunca yetecek gücü sağlıyor.

12. Nesil Intel Core™ i5 işlemci cihazın performansını bir adım yukarı taşırken, GeForce® MX550 grafik kartı, uzun pil ömrüyle optimum performans arasında kullanıcılara mükemmel bir denge sağlamak için NVIDIA Optimus teknolojisiyle de sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Her an yüksek üretkenlikle hareket edebilmenizi sağlayan donanım yetenekleri bu cihazı aynı ev içinde yaşayan ve farklı amaçlar için bilgisayar kullanan aile bireyleri için ideal hale getiriyor. Sade ve şık tasarımıyla da dikkat çeken cihazın gri ve mor olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Yenilikçi özellikler

Aspire 3’ün 15,6 inçlik 1080p Full HD ekranı, internette gezinmekten film izlemeye ya da oyun oynamaya kadar çeşitli deneyimler için hem keskin hem de akıcı görseller ile mükemmel bir görüntüleme performansı sunuyor. Ayrıca Acer BlueLightShield teknolojisi ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Görsel zenginliği bir adım öteye taşıyan bu teknoloji, görüntüleri yüksek doğrulukla elde etmenize imkân sağlıyor.



Windows 11 Home yüklü olarak gelen dizüstü bilgisayar, bu işletim sisteminin birçok yenilikçi işlevini de kullanıcılarına sunuyor. Özellikle yeni Snap Layouts özelliği kullanıcıların ekranı birden çok alana bölerek kolayca çoklu görev yapmasına olanak tanıyor. Bu çoklu görev özelliği, işinizi daha iyi organize etmenize ve kolaylaştırmanıza yardımcı oluyor.

Yüksek hızlı depolama ve zengin bağlantı seçenekleri

Aspire 3’ün çok çeşitli bağlantı seçenekleriyle kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, hızlı bağlantı kurabiliyor ve tüm bağlantı seçeneklerinden yararlanarak en yeni bilgileri kolayca edinebiliyorlar. 3 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip A bağlantı noktasıyla gelen dizüstü bilgisayar, ister sunum yapmak üzere başka bir cihaza bağlanın ister en yeni çevre birimlerini kullanın; her an her duruma karşı hazırlıklı olmanıza imkân sunuyor. Ayrıca daha büyük bir ekran kullanmanız gerektiğinde HDMI® bağlantı noktası aracılığıyla harici bir ekrana da kolaylıkla bağlanabiliyorsunuz. Cihaz, 32 GB’ye kadar artırılabilen, 8 GB DDR4 RAM ve 512 GB PCIe depolama kapasitesi ile bol miktarda alan sunuyor. Bu sayede kullanıcılara, görevlerini yerine getirmeleri ve iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ve depolama alanını fazlasıyla veriyor.

Düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler

Cihaz, Acer’ın Temporal Noise Reduction (TNR) teknolojisine sahip bir 720p HD web kamerası ile düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler sunarken, aile ve arkadaşlarınızla görüntülü görüşmelerinizi sorunsuz ve keyifli bir hale getiriyor. İnceltilmiş ve pratik kullanıma uygun hale getirilmiş sade tasarımı sayesinde kullanıcıların kolaylıkla taşıyabildiği Aspire 3, sadece 1,78 kg ağırlığında. Gri ve mor seçenekleri ile gelen cihazın ergonomik menteşe tasarımı ise daha fazla hava çıkışı sağlayarak termal performansı artırıyor.
Fiyat ve bulunabilirlik

Acer Aspire 3 (A315-59G) dizüstü bilgisayar, mediamarkt.com.tr’de 14.499 TL ile başlayan fiyatlarla satışta.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Ekim 2022, 15:43   #2
Çevrimdışı
Your Ego, My Lego
Yanıt: 12. Nesil İşlemcili Acer Aspire 3 (A315-59G) Tanıtıldı




iPad varken bunlar alınmaz.
__________________
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acer, aspire, nesil, tanıtıldı, İşlemcili


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Acer’dan Taşınabilir LED Projeksiyon: C200 KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 2 12 Temmuz 2022 11:49
Acer’dan 3D Destekli DLP Projeksiyon: P5530i KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Haziran 2022 18:28
Acer Predator Triton 300 SE Satışa Sunuldu KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 17 Haziran 2022 21:34
M2 İşlemcili 13 inç MacBook Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 07 Haziran 2022 13:08
Acer’dan Rekabetçi Oyunculara Özel Monitörler: EG0 Serisi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 02 Haziran 2022 19:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net