Forum Logo




Dünyanın En Kolay Pastası 10 Dakikada Yanardağ Pasta Tarifi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Temmuz 2023, 13:27   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Dünyanın En Kolay Pastası 10 Dakikada Yanardağ Pasta Tarifi




Dünyanın En Kolay Pastası 10 Dakikada Yanardağ Pasta Tarifi
Www.TrendForum.Net


Yanardağ pastası nasıl yapılır? merak edenler için hazır pasta tabanı ile kolaylıkla yapabileceğiniz, lezzeti damaklarda iz bırakacak nefis bir tarifle sizlerleyiz!


Kısa sürede hemencecik hazırlayabileceğiniz, dilerseniz kekini, sosunu evinizde kendiniz de hazırlayabileceğiniz yanardağ pastası özellikle ani gelen misafirler için kaçırılmayacak bir tarif. Az malzemeleri ile herkesin favorisi olacak, çayın kahvenin vazgeçilmezi yanardağ pasta için sizler de videomuzu izlemeyi ve evlerinizde denemeyi unutmayın. Afiyet olsun!



6-8 kişilik
Hazırlama: 10 Dakika

Malzemeler

1 tane kakaolu hazır pasta tabanı
1 su bardağı süt (keki ıslatmak için)

Sosu için;

1 paket meyve sosu
1 su bardağı su (200 ml)

İç Dolgusu İçin;

1 paket krem şanti
1 su bardağı süt (krem şantiyi çırpmak için)
1 paket petibör bisküvi (200 g)
1 tane muz

Hazırlanışı
Öncelikle sosu için 1 su bardağı suyu ve 1 paket hazır meyve sosunu tencereye alalım. Sos koyulaşıp kaynayıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirelim. Kaynayan sosu ocaktan alalım ve soğuması için bir kenarda bekletelim. Diğer taraftan karıştırma kabına 1 su bardağı soğuk süt ve 1 paket krem şantiyi alalım. Mikser yardımıyla krem şanti koyulaşıncaya kadar çırparak pastanın iç dolgusunu hazırlamaya başlayalım. Krem şantiye 1 paket petibör bisküviyi kırarak ilave edelim. 1 tane dilimlenmiş muzu da ilave ettikten sonra kremamızı güzelce karıştıralım. hazırladığımız dolguyu kenara alarak pastanın kenarları için 1 adet kakaolu hazır kekin yarısını 8 parçaya bölelim. Kestiğimiz dilimlere bir fırça ile süt sürerek ıslanmalarını sağlayalım. Tüm dilimleri ıslattıktan sonra alt katta kullanacağımız tabanını yine sütle bolca ıslatalım. Pasta tabanımızın üzerine daha önceden hazırladığımız muzlu ve bisküvili iç dolguyu ilave edelim ve bir spatula yardımıyla düzeltelim. dolguya kubbe şeklini verip düzelttikten sonra üzerine ıslattığımız kek dilimlerini sırasıyla dizelim. Son olarak pastamızın ortasına hazırladığımız meyve sosunu da gezdirdikten sonra yanardağ pasta neredeyse servise hazır. Afiyet olsun!

nefis yemek tarifleri
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dakikada, dünyanın, kolay, pasta, pastası, tarifi, yanardağ


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kadayıflı Mandalinalı Pasta Tarifi Beatrice Tatlılar 1 22 Aralık 2022 21:10
Pratik Bisküvili Pasta Tarifi Beatrice Tatlılar 1 07 Kasım 2022 22:58
Mozaik Pasta Tarifi Beatrice Tatlılar 0 07 Ekim 2022 20:50
Pastane Usulü Alman Pastası Tarifi Beatrice Tatlılar 0 03 Temmuz 2022 18:21
Çikolatalı Dondurmalı Pasta Tarifi Beatrice Tatlılar 2 18 Mayıs 2022 19:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net