Forum Logo




Samsung’dan hizmetçi robot geliyor! Tarih verildi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Ocak 2023, 14:01   #1
Çevrimiçi
Samsung’dan hizmetçi robot geliyor! Tarih verildi




Samsung’dan hizmetçi robot geliyor! Tarih verildi
Www.TrendForum.Net

Samsung, EX1 yardımcı robotunu bu yıl piyasaya sürmek istiyor. CES 2023'te konuşan Samsung CEO'su, günlük işleri yapacağını söyledi.



Samsung, robot sektörüne girmeye hazırlanıyor. CES 2023’te açıklamalarda bulunan Samsung CEO’su, insanlara günlük işlerde yardımcı olacak bir robot üzerinde çalıştıklarını söyledi. CEO’nun verdiği demeçe göre, EX1 isimli robot bu yıl satışa sunulacak.

Samsung EX1 yardımcı robot 2023’te çıkacak
Samsung, yıl sonuna kadar EX1 adlı yeni bir “insan yardımcı robotu” piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Açıklama, Samsung Electronics CEO’su Han Jong-hee tarafından CES 2023’te düzenlenen basın toplantısında yapıldı. Şirket, EX1’in detaylarını henüz açıklamadı, ancak bulaşık ve çamaşır yıkamak gibi basit ev işlerini yapması bekleniyor.
Yeni insanlara yardımcı robot açıklaması, daha önce akıllı elektrikli süpürgeleri piyasaya sürmeye odaklanan ve geçmişte yalnızca konsept robotlar geliştiren Samsung için strateji değişikliği anlamına geliyor.

Ev işlerini yapması beklenen konsept bir robot CES 2021’de sergilenmiş, ancak satışa sunulmamıştı. Bot Handy ve JetBot 90 AI+ isimli yardımcılar, içecek doldurmak ve çamaşır yıkamak da dahil olmak üzere çeşitli ev işlerini yapabiliyordu. EX1’in Bot Handy’yi temel alıp almayacağı veya benzer yeteneklere sahip olup olmayacağı belli değil.

Samsung’un son zamanlarda robot sektörüyle yakından ilgilendiğini belirtmek gerekiyor. Robot takımlarına yönelik finansmanını genişletti ve yakın zamanda Rainbow Robotics’e 47 milyon dolar yatırım yaptı.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 10 Ocak 2023, 14:08   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Samsung’dan hizmetçi robot geliyor! Tarih verildi




Bir Jetgillerde ki Rosie gibi olamaz .
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geliyor, hizmetçi, robot, samsung’dan, tarih, verildi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iQOO 11 Serisi için Tarih Verildi! Canavar Geliyor! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Kasım 2022 10:33
MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:14
Dimitris Itoudis: “Fenerbahçe’ye Güzel Bir Tarih Yaşatmak ve Tarih Yazmak İçin Burada KoJiRo Basketbol 0 21 Haziran 2022 20:12
Romain Saiss İstanbul'a geliyor! İşte o tarih KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 14:57
Star Wars'un Sevilen Oyunu Çok Yakında Nintendo Switch'e Geliyor: Tarih Verildi! KoJiRo Oyun Haberleri 0 29 Mayıs 2022 16:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net