Forum Logo




Corsair, İlk Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mayıs 2022, 19:42   #1
Çevrimdışı
Corsair, İlk Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu




Corsair, İlk Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu
Www.TrendForum.Net

Corsair, İlk Oyuncu Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu: Macbook’tan Kaldırılan ‘Touch Bar’ Corsair ile Geri Döndü

Corsair, ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı Voyager a1600'ü resmen duyurdu. AMD'nin üst düzey donanımlarıyla donatılan dizüstü bilgisayar, Apple'daki touch bar benzeri ikincil ekranıyla dikkat çekiyor. Voyager a1600'ün fiyatı ise şimdilik bilinmiyor.

Bugüne dek bilgisayarlar için sunduğu donanım ve harici ekipmanlar ile bilinen Corsair, dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Şirket, oyuncular için özel olarak geliştirdiği ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını resmen duyurdu. "Voyager a1600" olarak isimlendirilen dizüstü bilgisayar, sahip olduğu özelliklerle piyasada kendine yer bulacak gibi görünüyor.

Corsair'in yeni dizüstü bilgisayarı, AMD tabanlı bir model olarak karşımıza çıktı. Bu bağlamda; bu oyuncu dizüstü bilgisayarı Ryzen 6000 serisi işlemciler (Ryzen 7 6800HS veya Ryzen 9 6900HS) ve AMD Radeon RX 6000 serisi GPU'larla (AMD Radeon 6800M) destekleniyor. Bu da Corsair'in ilk oyuncu dizüstü bilgisayarının oldukça güçlü bir yapıya sahip olacağı anlamına geliyor.

Karşınızda Corsair Voyager a1600



Corsair Voyager a1600'ün dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi, bir touch bara sahip olması. Ekran ile klavyenin arasına yerleştirilen bu bölüm, daha önce Apple tarafından piyasaya sürülen dizüstü bilgisayar modellerinde yer alıyordu. Ancak Apple, birkaç yıl önce bu ekipmandan vazgeçti. Corsair'in "S-Key" olarak isimlendirmeyi tercih ettiği dokunmatik çubuk, özelleştirilebilir olması ile dikkat çekiyor. Corsair Voyager a1600'a sahip olan tüketiciler, bu bölümü 10 farklı kısayol erişimi için diledikleri gibi özelleştirebilecekler. Elgato Stream Deck isimli yazılım tarafından desteklenen S-Key, yayıncılar için akış kontrol butonlarını da içeriyor.

Corsair'in ilk oyuncu dizüstü bilgisayarında bulunan 16 inç büyüklüğündeki ekran, 2560 x 1600 piksel çözünürlük ve 240 Hz tazeleme oranı sunuyor. Ekranın hemen üzerinde yer alan kamera ise FHD çözünürlük vadediyor. Şirkete göre tüketiciler, Voyager a1600'ü 64 GB'ye kadar RAM ve 2 TB'ye kadar depolama alanı ile tercih edebilecekler.



Corsair, Voyager a1600'ün tüm teknik detaylarını açıklamadı. Çünkü bu dizüstü bilgisayar için küresel lansman gerçekleştirilecek. Büyük bir ihtimalle temmuz ayında gerçekleştirilecek bu etkinlikte Corsair'in ilk oyuncu dizüstü bilgisayarının tüm özellikleriyle birlikte fiyatını da öğrenme imkanı yakalayacağız.

Kaynak : Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bilgisayarını, corsair, dizüstü, duyurdu, oyuncu, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beyne çip yerleştirmek isteyen Neuralink'in rakibi Synchron resmen duyurdu Roronoa Zoro Teknoloji Trend Haberleri 1 06 Mayıs 2022 23:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net