Forum Logo




Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu Özellikleri Ve Fiyatı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mayıs 2022, 19:49   #1
Çevrimiçi
Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu Özellikleri Ve Fiyatı




Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu Özellikleri Ve Fiyatı
Www.TrendForum.Net

Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Band 7'yi duyurdu. Mi Band 6'dan daha büyük bir ekrana sahip olan yeni bileklik, teknik özellikleriyle de dikkat çekecek gibi görünüyor. Mi Band 7'nin ne zaman Türkiye'ye geleceği şimdilik bilinmiyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, popüler akıllı bileklik serisi Mi Band'ın son üyesi Mi Band 7'yi resmen duyurdu. Mi Band 6'ya kıyasla gelişmiş özelliklere ve güncel bir tasarıma sahip olan akıllı bileklik, tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Gelin hep birlikte Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliğinin özelliklerine bakalım.

Xiaomi Mi Band 7, 1,62 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranla geliyor. Ekran, boyut olarak Mi Band 6'dan bariz şekilde büyük olsa da diğer tasarım detayları Mi Band 6 ile neredeyse tamamen aynı. Ancak işler işlevselliğe geldiğinde bu durum değişiyor.

Mi Band 7, kandaki oksijen oranını yüzde 90'ın altına düşünce kullanıcıyı uyaracak



Xiaomi Mi Band 7, 100 yeni ekran tasarımıyla birlikte geliyor. Koşudan yüzmeye, aerobikten jimnastik eğitimlerine kadar 120 farklı spor için takip desteği sunan akıllı bileklik, kullanıcının sağlığını da gözardı etmiyor. Kandaki oksijen oranını sürekli olarak ölçen Mi Band 7, bu oran yüzde 90'ın altına indiği an titreşim uyarısıyla, kullanıcıyı uyaracak. Bununla birlikte uyku takibi, kalp atış hızı izleme, stres izleme ve adet döngüsü takibi gibi sağlık özellikleri de Mi Band 7'de karşımıza çıkmış durumda.

Xiaomi, yeni akıllı bilekliğinde 180 mAh kapasiteli bir batarya tercih etti. Bu batarya, kullanıcıya 14 gün kesintisiz kullanım imkanı vadediyor. Bununla birlikte 5 ATM su basıncına kadar dirençli olan Mi Band 7'nin 50 metre derinlikteki suda bile kullanılabileceğini söylemeden geçmeyelim. Peki Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliğini satın almak isteyen bir tüketicinin ne kadar ödemesi gerekecek?
Xiaomi Mi Band 7 fiyatı:

Standart versiyon: 37 dolar
NFC destekli versiyon: 44 dolar

31 Mayıs'ta Çin'de satışa sunulacak olan akıllı bilekliğin Türkiye'ye ne zaman geleceği şimdilik bilinmiyor. Mevcut dolar kuru ve vergi gereklilikleriyle birlikte Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliğinin Türkiye'de 700 ila 900 TL aralığına bir fiyat etiketine sahip olması çok da sürpriz olmayacaktır.

Kaynak : Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
band, duyuruldu, fiyatı, xiaomi, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro Plus Duyuruldu: Fiyatı ve Özellikleri de Bomba! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 24 Mayıs 2022 19:42
Xiaomi, fotoğraf devi Leica ile ortaklık kurduğunu açıkladı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 23 Mayıs 2022 20:02
Apple Watch 8’in Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Yeni Modeller de Yolda KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:50
OPPO Reno 8 Serisi, Fiyatına Göre Bomba Özellikler ve Tasarımıyla Duyuruldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 23 Mayıs 2022 19:35
Televizyonunuzu Akıllı TV'ye Çeviren Xiaomi TV Stick 4K Almaya Değer mi? KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net