Forum Logo




TCL’den Ara Tatil ve Bayram Hediyesi Önerisi: TCL Akıllı Çocuk Saati


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Nisan 2023, 03:08   #1
Çevrimiçi
TCL’den Ara Tatil ve Bayram Hediyesi Önerisi: TCL Akıllı Çocuk Saati




TCL’den Ara Tatil ve Bayram Hediyesi Önerisi: TCL Akıllı Çocuk Saati
Www.TrendForum.Net



TCL’in MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, çocukları sevindirirken kendinize de gönül rahatlığı yaşatabileceğiniz en iyi hediye seçeneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Çocuklar bu akıllı saat sayesinde dünyayı güvenle keşfederken ebeveynlerin de endişeleri ortadan kalkıyor. 4.5G sesli ve video aramalar ile metin mesajları Nano SIM kartıyla kullanılabilen TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, ebeveynlerin çocuklarıyla anında iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Ayrıca çocuklar, tek dokunuşla çalışan acil durum çağrı düğmesiyle acil durum için belirlenen kişilere herhangi bir gecikme olmadan anında ulaşabiliyor.



Ayrıca bu akıllı saat, çocukların her zaman nerede olduğunu gösteren gerçek zamanlı konum belirleme özelliğini de kullanıyor ve konum geçmişini kaydediyor. Güvenli bölge coğrafi sınırlaması sayesinde çocuklar ebeveynlerin belirlediği alanın dışına çıkmaları durumunda cihaz ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiyor. Üstelik TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saatinde kullanımı çocuklar için daha ideal hale getirmek amacıyla 1,54″ ekranda görüntülenen özel Kids UI bulunuyor. Kullanımı kolay Kids UI, renkli duvar kâğıtları ile ana ekranların kişiselleştirilmesine olanak tanıyor.

Technopat
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akıllı, ara, bayram, çocuk, hediyesi, saati, tatil, tcl, tcl’den, önerisi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tatil Dendiğinde Aklınıza Ne Gelir? Tatil Sizin İçin Ne Demektir? Beatrice Trend Sorular 11 16 Aralık 2023 22:21
Akıllı Saat mi, Duvar saati mi? DeepSilence Trend Anketler 10 21 Ocak 2023 19:15
Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Sakarya'da ve Düzce’de okullar tatil mi edildi Beatrice Ülkemizden Haberler 0 23 Kasım 2022 06:41
Antalya’da, 1 hafta tatil fiyatına ömür boyu tatil fırsatı KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 25 Haziran 2022 19:08
Akıllı lens nedir? Akıllı lens kimlere uygulanır ? Akıllı lens zararları var mıdır ? KoJiRo Göz Sağlığı 0 11 Haziran 2022 15:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net