Forum Logo




Teknoloji dünyasının en büyük satın almalarından biri gerçek oluyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2022, 19:53   #1
Çevrimdışı
Teknoloji dünyasının en büyük satın almalarından biri gerçek oluyor




Teknoloji dünyasının en büyük satın almalarından biri gerçek oluyor
Www.TrendForum.Net

Microsoft’un Activision’ı satın almasının ardından, şimdi de 2022 yılının teknoloji dünyasındaki en büyük ikinci satın alması gerçeğe dönüşüyor.



Broadcom, VMware'i satın aldığını resmi olarak duyurdu. Toplamda, şirketi satın almak Broadcom'a yaklaşık 61 milyar dolara mal olacak. Aynı zamanda alacaklılara geri ödemesi gereken 8 milyar dolarlık VMware net borcu da Broadcom tarafından üstleniliyor.

Broadcom, VMware için 61 milyar dolar ödeyerek, Microsoft'un Activision'ı satın almasından sonra bu yılın ikinci en büyük satın alma işlemine imza atmış oluyor. Satın almanın arkasındaki sebep, Broadcom tarafından "dünyanın lider altyapı teknolojisi şirketi olma isteği” şeklinde açıklanıyor.

Broadcom Başkanı ve CEO'su Hock Tan, satın alma hakkında şunları söyledi: “Lider bir altyapı teknolojisi şirketi olarak müşterilerimize neler sunabileceğimizi yeniden tasarlarken, önde gelen yarı iletken ve altyapı yazılımı işlerimizi kurumsal yazılımda ikonik bir öncü ve yenilikçi ile birleştiriyoruz. VMware'in yetenekli ekibinin Broadcom'a katılmasını, ortak bir inovasyon kültürünü daha da geliştirmesini ve her iki hissedar grubu da dahil olmak üzere ortak paydaşlarımız için daha fazla değer yaratmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bu satın almayla birlikte Broadcom’un yazılım kolu olan Broadcom Software Group, VMware olarak yeniden markalaşacak ve bu isimle faaliyet gösterecek. Broadcom, satın alma işleminin 2023 mali yılında tamamlanmasını amaçlıyor.

Chip Online
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
almalarından, biri, büyük, dünyasının, gerçek, oluyor, satın, teknoloji


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burcu Esmersoy, 3. kez gelin oluyor Beatrice Ünlülerin Dünyası 12 04 Haziran 2023 16:38
Teknoloji Bakanı Varank: "Uzay Bir Lüks Değil" KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:35
Emre Kocadağ futbolun patronu oluyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:36
Satın aldığınız laptop’taki işlemciye dikkat edin KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 25 Mayıs 2022 21:46
Electronic Arts,kendisini satın alacak ya da birleşecek güçlü bir aday arıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net