Forum Logo




Anonymous Sudan, MOSSAD ve İsrail Başbakanına Siber Saldırı Düzenledi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Nisan 2023, 05:19   #1
Çevrimiçi
Anonymous Sudan, MOSSAD ve İsrail Başbakanına Siber Saldırı Düzenledi




Anonymous Sudan, MOSSAD ve İsrail Başbakanına Siber Saldırı Düzenledi
Www.TrendForum.Net



İsrail istihbarat servisi MOSSAD ve başbakan Benyamin Netanyahu, kendilerini Müslüman tanımlayan Anonymous Sudan adlı bir hacker grubunun saldırısına uğradı.

İsrail’in Filistinlilere yönelik takındığı tutum ve Mescid-i Aksa’da yapılanlar nedeniyle siber saldırı düzenlediklerini açıklayan hackerlar, sıradan vatandaşlardan kendilerine destekte bulunmalarını istedi. Grubun dediğine göre Çarşamba gününden bu yana saldırılar halen sürmeye devam ediyor.

Şu ana dek İsrail’in altyapısında önemli yer edinen 40’ın üzerinde sayıda kuruluş DDoS saldırılarıyla hedef alındı ve hizmet veremez hale getirildi. Ayrıca politik bir motivasyon ile hareket eden Anonymous Sudan, ülkenin resmi istihbarat servisi MOSSAD’ı da devre dışı bırakmayı başardı.

Bütün bunların yanı sıra İsrail vatandaşlarını gelebilecek roket saldırılarına karşı uyaran iki acil durum uyarısı sistemi de hedef alınarak devre dışı bırakıldı. 7 finans ve 5 sağlık kuruluşu, 9 üniversite, 9 kamu hizmeti, 3 havalimanı ve bazı telekomünikasyon şirketleri yıkıcı saldırılar sonucunda hizmet veremez hale geldi. Ayrıca İsrail Başbakanı Netanyahu’nun da web sitesi DDoS saldırıları yüzünden servis dışı kaldı.

Birtakım ispatlanamayan iddialara göreyse Anonymous Sudan gerçekten Sudanlılar yerine aslında Ruslar tarafından kullanılan paravan bir isim. Geçmişte Killnet ile beraber başka ülkelere yönelik saldırılar da düzenleyen grup, metodoloji olarak da benzeşiyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anonymous, başbakanına, düzenledi, mossad, saldırı, siber, sudan, İsrail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İsrail ordusundan Gazze'ye saldırı Beatrice Dünyadan Haberler 2 07 Nisan 2023 11:57
Güney Sudan Devlet Başkanı altını ıslattı: Görüntüyü yayınlayan gazeteciler gözaltında Zeytin Dünyadan Haberler 0 09 Ocak 2023 10:18
Eski eşe kimyasal saldırı Zeytin Ülkemizden Haberler 1 06 Ocak 2023 21:23
Brüksel'de, sağlık ve kültür çalışanları protesto düzenledi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 04 Haziran 2022 18:33
Sudan'da OHAL, 7 ay sonra kaldırıldı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 30 Mayıs 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net