Forum Logo




ChatGPT iOS Uygulamasına Yeni Özellikler Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2023, 17:22   #1
Çevrimiçi
ChatGPT iOS Uygulamasına Yeni Özellikler Geliyor




ChatGPT iOS Uygulamasına Yeni Özellikler Geliyor
Www.TrendForum.Net



OpenAI, iOS uygulaması için Shortcuts entegrasyonu da dahil olmak üzere birkaç yeni özelliği yeni bir güncellemeyle duyurdu. Artık Shortcuts’ta bir ChatGPT istemi oluşturup bunu yapay zeka aracı ile farklı uygulamalar arasında bir bağlantı olarak kaydedebilirsiniz. Örneğin, ChatGPT’den bir soruyu yanıtlamasını veya bir bilgiye bakmasını isteyin ve ardından yanıtı arkadaşınıza mesaj olarak gönderin veya not olarak kaydedin. Artık Siri’den ChatGPT’yi açmasını veya bu kestirmeleri oluşturmasını ve çalıştırmasını da isteyebilirsiniz.

Yeni sürükle ve bırak özelliği, ChatGPT’yi iOS cihazlarla daha da entegre hale getirerek mesajları arayüzden diğer uygulamalara götürmenize olanak tanıyor. Bu biraz kestirmelerin manuel versiyonu gibi, yani hangi yöntemi kullanacağınız size bağlı.

İpad’ler İçin Durum ne?

ChatGPT artık iPad’lerde daha iyi desteklenecek. Daha önce iPad kullanıcıları uygulamayı kullanırken tam ekran deneyimi elde edemiyordu, OpenAI uygulamayı yalnızca iPhone boyutundaki ekranlar için tasarlamıştı. Artık sahip olduğunuz tüm ekran alanını kaplayacak ve ideal olarak daha az rahatsız bir deneyim sunacak.

Uygulama Android Cihazlara Ne Zaman Geliyor?

OpenAI ilk olarak Mayıs ortasında ABD’li kullanıcılar için bir iOS uygulaması çıkardı ve kısa süre içinde 11 ülkede daha erişilebilir hale getirdi. Bu güncellemelerden önce, uygulama zaten konuşmaları bilgisayarınızla senkronize ediyordu. ChatGPT uygulaması için Android kullanıcıları hala beklemek zorunda. Uygulama Türkiye’de de kullanılabiliyor ve indirmek isteyenler bağlantıya tıklayarak indirebilirler.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
chatgpt, geliyor, ios, uygulamasına, yeni, Özellikler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ChatGPT Artık İnternete Erişebiliyor: Yeni Gelen Eklentiler, Plus Abonelerine Açılmay DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 14 Mayıs 2023 19:49
Snapchat, ChatGPT Destekli Yeni Sohbet Botu My AI’ı Duyurdu KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 22 Nisan 2023 14:25
iOS 17'den Yeni Bilgiler Geldi: İşte iPhone'lara Gelmesi Muhtemel Yeni Özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Nisan 2023 15:22
WhatsApp Masaüstü Uygulamasına Şikayet Et Seçeneği Geliyor KoJiRo Whatsapp 0 12 Temmuz 2022 10:35
Google Asistan’a Yeni Özellikler Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net