Forum Logo




Redmi Watch 3 Active Satışa Sunuldu, Büyük Ekran ve Uygun Fiyat Bir Arada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Temmuz 2023, 13:36   #1
Çevrimiçi
Redmi Watch 3 Active Satışa Sunuldu, Büyük Ekran ve Uygun Fiyat Bir Arada




Redmi Watch 3 Active Satışa Sunuldu, Büyük Ekran ve Uygun Fiyat Bir Arada
Www.TrendForum.Net

Redmi'nin bütçe dostu akıllı saati raflardaki yerini aldı. Redmi Watch 3 Active sesli aramalar ve gelişmiş özellikler sunuyor.



Şu sıralar bütçe dostu bir akıllı saat satın almayı planlıyorsanız Redmi Watch 3 Active modelini seçenekler arasına alabilirsiniz. Redmi’nin rekabetçi saati Avrupa’da satışa sunuldu. Sadece 39.99 €’dan listelenen saat, NFC ve GPS modüllerine sahip olmasa da; sesli aramalar başta olmak üzere birçok gelişmiş özellik barındırıyor. Üstelik 1.83 inçlik devasa bir ekran sunuyor.

Watch 3 Active, siyah veya gümüş gövde seçenekleriyle sunuluyor. Çin’de benzer bir modelin mayıs ayından beri Redmi Watch 3 Lite (Youth Edition) adıyla satışa sunulduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Avrupa fiyatının bölgeye ve satıcıya bağlı olarak değişebileceğini belirtelim. MediaMarkt Almanya, akıllı saati sadece 39.99 €’dan listelerken, Almanya ve İspanya’daki Amazon ise fiyatı 49 € olarak belirledi.



Redmi Watch 3 Active’de 240 x 280 piksel çözünürlüğe sahip 1.83 inçlik büyük bir LCD ekrana sahipt yer alıyor. Saat, 1,75 inç ekrana sahip ve daha pahalı olan Redmi Watch 3’ten daha büyük bir taşıyor.

5ATM seviyesinde suya dayanıklılık sağlayan akıllı saat, Bluetooth 5.3 üzerinden sesli aramaları destekliyor. Kalp atış hızı ve kan oksijen seviyelerinin (SpO2) yanı sıra uyku kalitesi ve adet döngüsünü izleme de yine saatle mümkün.

Redmi Watch 3 Active’de ayrıca 200’den fazla saat yüzü ve 100 spor modu kullanılabilmekte. Ancak üçüncü taraf uygulamaları veya saat yüzlerini kullanmak için bir uygulama mağazası bulunmuyor. Son olarak saat, 289 mAh kapasiteli pili ile standart kullanımda 12 gün, yoğun kullanımda ise 8 gün kullanım süresi sunuyor.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 15 Temmuz 2023, 13:49   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Redmi Watch 3 Active Satışa Sunuldu, Büyük Ekran ve Uygun Fiyat Bir Arada




Xiaomi akıllı saatlerin hepsi tırt
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
active, arada, bir, büyük, ekran, fiyat, redmi, satışa, sunuldu, uygun, watch


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fiyat/Performans Canavarı Redmi Note 11 SE Duyuruldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 08 Mart 2023 11:52
Vivo X90 Satışa Sunuldu, Fiyat Rekabetçi DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 01 Aralık 2022 11:28
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Seramik Modeli Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 15 Haziran 2022 21:14
HUAWEI Watch FIT 2 Serisi HUAWEI Online Mağaza’da Ön Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:31
eSIM Destekli Apple Watch, Türkiye'de Satışa Sunuldu (iPhone 11'den Daha Pahalı) KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net