Forum Logo




Galaxy Z Fold 5 Renkli S-Pen Kalemlerle Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Temmuz 2023, 20:36   #1
Çevrimdışı
Galaxy Z Fold 5 Renkli S-Pen Kalemlerle Geliyor




Galaxy Z Fold 5 Renkli S-Pen Kalemlerle Geliyor
Www.TrendForum.Net



Yeni bir sızıntıya göre Galaxy Z Fold 5 modeline ilk kez renkli S-Pen kalemler eşlik edecek. Renkler arasında açık mavi ve turuncu bulunuyor.

Samsung’un 26 Temmuz tarihli Galaxy Unpacked etkinliğine sayılı günler kalırken, tanıtılacak ürünler yeni sızıntılara konu olmayı sürdürüyor. Son olarak kaynaklar Galaxy Z Fold 5 modelinin yeni basın görsellerini sızdırdı. Burada telefon ve seriye dair ilginç detaylarla karşı karşıyayız.



Yeni bir açık mavi renk seçeneğiyle Z Fold serisi daha renklenirken, Samsung’un telefona renkli S-Pen kalemler dahil ettiğini görüyoruz. Galaxy Z Fold 5’te dahali S-Pen yuvası bulunmuyor, ancak şirket bu defa telefona eşlik eden kılıflarda bir yuvaya yer veriyor.




Galaxy Z Fold 5 teknik özellikleri

Katlanabilir telefonun şu ana kadar sızdırılan teknik detaylarına gelince, Galaxy Z Fold 5’te her ikisi de 120Hz tarama hızına sahip7.6 inçiç ve6.2 inçbüyüklüğünde dış ekranlara sahip olması bekleniyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2yonga setinden güç alacak modelde üç arka kamera göreceğiz. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup buna 12 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 3x optik yakınlaştırma ve optik görüntü sabitleme (OIS) sunan 10 megapiksel periskop lens eşlik edecek. Ön tarafta ise 12 megapiksel özçekim kamera bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5’in ek özellikleri arasında gelişmiş dayanıklılık için Gorilla Glass Victus 2 ve su geçirmezlik için IPX8 derecesi yer alır. Cihaz kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak ve 25 watt şarjı destekleyecek. Ayrıca iç ekran altında bir ön kamera daha olacak. Samsung’un iki katlanabilir telefonu 26 Temmuz tarihinde duyurması bekleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fold, galaxy, geliyor, kalemlerle, renkli, spen


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Samsung Galaxy Z Fold 5'e Ait Görseller Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Temmuz 2023 16:03
Galaxy Z Fold 5 rakibi Xiaomi Mix Fold 3’ün özellikleri belli oldu! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Temmuz 2023 16:10
Samsung Galaxy Z Fold 5 KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 31 Mart 2023 14:34
Galaxy S22 Kamera Özellikleri Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3’e Geldi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2022 12:47
Samsung Galaxy Z Fold 4, En Hafif Fold Modeli Olabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 03 Haziran 2022 20:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net