Forum Logo




LG TONE Free Kulaklıklar Kendi Kendini Temizliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Haziran 2022, 12:24   #1
Çevrimiçi
LG TONE Free Kulaklıklar Kendi Kendini Temizliyor




LG TONE Free Kulaklıklar Kendi Kendini Temizliyor
Www.TrendForum.Net



Kullanıcıların MERIDIAN ses teknolojisini gittikleri her yere taşımalarını sağlayan LG TONE Free, kampanyasıyla kullanıcıları bekliyor. Şarj olurken kulaklıkların kendi kendisini temizlemesini sağlayan özel şarj kutusu ve Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği ile dikkat çeken LG TONE Free Kablosuz Kulaklıkların, FN4, FN6 ve FN7 olmak üzere 3 farklı modeli bulunuyor. Kampanya kapsamında, Amazon üzerinden alınacak LG TONE Free FN6 ve LG TONE Free FN7 model kulaklıkların, stoklarla sınırlı kablosuz şarjlı mouse pad ve macarons kılıf hediyesi bulunuyor.

MERIDIAN Teknolojisi



Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha rahat uyum sağlayan LG TONE Free, MERIDIAN Dijital Sinyal İşleme (DSP) tarafından desteklenmenin yanı sıra, kullanıcıyı tamamen içine çeken net vokaller sunan Headphone Spatial Processing (HSP) teknolojisine sahip. MERIDIAN tarafından geliştirilen dört benzersiz ön ayar sunan özelleştirilmiş EQ ses ayarları da bulunan LG TONE Free’de vokal performanslarına daha fazla netlik için Tiz Boost ve daha geniş alan hissi için etkileyici, Bass Boost kullanılıyor. LG TONE Free’nin kulaklık uçları tarafından sağlanan gürültü yalıtımı, rahatsız edici dış gürültüyü kesin bir şekilde engelliyor. Kulaklığın Ortam Sesi Modu ise, kullanıcıların bir düğmeye basarak etraflarında neler olduğunu duymasını sağlıyor.

Temizleme Sağlayan Kulaklık Kutusu

LG TONE Free’nin yeni şarj kutusu, kulaklığın kendi kendini temizlemesine olanak tanıyor. Toksik olmayan, hipoalerjenik silikondan yapılmış rahat, medikal uyumlu jel başlıkları ile sağlıklı ve rahat bir müzik deneyimi sunar. Ayrıca, kutunun ön kısmındaki LED aydınlatma ile şarj seviyesi izlenebiliyor. Tam şarjlıyken kesintisiz 7 saat kullanılabilen LG TONE Free, özel şarj kutusu ile 3 kere daha tam olarak şarj edilebiliyor. Böylelikle, kulaklığın şarj ömrü 21 saate kadar çıkıyor. Suya, yağmura, tere karşı koruma sağladığının işareti olan IPX4 sertifikasına sahip LG TONE Free kulaklıklar arama kalitenizi en üst düzeye çıkaran yüksek performanslı yerleşik 3 mikrofona sahip.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
free, kendi, kendini, kulaklıklar, temizliyor, tone


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçlar kendini kötü hissettiğinde kime sığınır? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:30
Bu hayatta hangi konularda kendini başarısız buluyorsun? Never Give Up Kafamıza Göre 4 14 Ağustos 2022 10:41
Kendi Kendini Temizleyebilen Kablosuz Kulaklık: LG TONE Free KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Mayıs 2022 19:55
SteelSeries Arctis Nova Pro Kulaklıklar Duyuruldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Mayıs 2022 09:44
Erkeğin ağlama şekli kendini ele veriyor Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 0 21 Nisan 2022 19:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net