Forum Logo




Huawei FreeBuds 5i Tanıtıldı! İşte Özellikleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Haziran 2022, 12:38   #1
Çevrimiçi
Huawei FreeBuds 5i Tanıtıldı! İşte Özellikleri




Huawei FreeBuds 5i Tanıtıldı! İşte Özellikleri
Www.TrendForum.Net



Huawei tarafından FreeBuds 5i kablosuz kulaklıklar duyuruldu. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen FreeBuds 4i’nin halefi olan model gelişmiş aktif gürültü önleme, daha hafif tasarım ve daha uzun batarya ömrü gibi detaylara sahip. İşte Huawei FreeBuds 5i özellikleri hakkında tüm detaylar.

Huawei FreeBuds 5i Özellikleri

FreeBuds 5i kablosuz kulaklıklar üç düzeyde gürültü engelleme özelliğine sahip. Maksimum ayara getirdiğinizde gürültü 42 dB azalabiliyor. 4i’de bunun 22 dB olduğunu hatırlatalım. Bu aynı zamanda FreeBuds Pro’dan birkaç desibel de daha iyi. Ek olarak daha net çağrılar için sesinizi yükselten iki mikrofonlu, yapay zeka destekli bir sistem mevcut durumda.

Kulaklıklar 10 mm dinamik sürücülere sahip ve çıkışlarını kulaklarınızın şekline en iyi şekilde uyacak şekilde otomatik olarak ayarlayabiliyorlar. Mükemmel kalitede ses için kulaklıklar LDAC kodeğini destekliyor ve Hi-Res Audio Wireless sertifikalı.



FreeBuds 5i, çok noktalı bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanıyor. Tamamlayıcı uygulama ile telefonunuz, tabletiniz, TV’niz ve bunları kullandığınız diğer her şey arasındaki bağlantılarını hızla değiştirmek mümkün. Gecikmeyi 94 ms’ye düşüren bir oyun modu da mevcut.

Yeni model daha yumuşak, çakıl taşı benzeri dokulu bir taşıma çantasına sahip. Kasa ayrıca yüzde 18 daha hafif ve 33,9 gram ​​ağırlığında. Kulaklıkların her biri ise yaklaşık 4.6 gram. Pil tarafında ise kulaklıklar kutunun da desteğiyle ANC kapalıyken 28 saate kadar ve ANC açıkken 18,5 saate kadar dayanabiliyor.

Diğer taraftan kulaklıklar tek başına 7,5 saatlik kesintisiz dinleme süresi sunabiliyor. ANC ile bu süre 6 saat. Pil bittiğinde tam şarj 1 saat sürüyor. Ayrıca 4 saatlik oynatma için 15 dakikalık bir şarj da yeterli.
Huawei FreeBuds 5i Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Huawei FreeBuds 5i, Çin’de 18 Haziran tarihinde 85 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
freebuds, huawei, tanıtıldı, İşte, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iPadOS 16 Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 1 26 Ekim 2022 11:04
Realme GT Neo 3T Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Haziran 2022 14:05
iOS 16 Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Haziran 2022 12:55
Oppo A77 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Haziran 2022 19:51
Honor 70 Pro ve 70 Pro+ Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 19:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net