Forum Logo




djay Pro 5 Yapay Zeka İle Güçlendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Aralık 2023, 16:28   #1
Çevrimiçi
djay Pro 5 Yapay Zeka İle Güçlendi




djay Pro 5 Yapay Zeka İle Güçlendi
Www.TrendForum.Net



Algoriddim‘in djay Pro 5 sürümü şirketin yapay zekasını ve AudioShake’teki etkileşimli ekiple yeni bir ortaklığı güçlendiren çeşitli yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

djay Pro 5 Yenilikleri

djay Pro 5 Next-generation Neural Mix, Crossfader Fusion ve Fluid Beatgrid gibi çok sayıda popüler ticari markalı teknolojisi ile oldukça iddialı. Yeni sürüm mobil cihazlarda iyileştirilmiş ayrımı, kitaplık için kullanıcı arayüzü yenilemeleri ve platformdaki yeni kullanıcılara hitap edebilecek yeni, basitleştirilmiş Başlangıç Moduna sahip. Güncellemeler, sistemin daha karmaşık manevraları kontrol altına almasını sağlayan bazı ilgi çekici yapay zeka otomatik özellikleri içeriyor. Mevcut kullanıcıların aboneliklerinin bir parçası olarak tüm bunları ücretsiz olarak alabileceğinin altını çizelim.

AudioShake ve Algroiddim kendi ses ayırma teknolojileri üzerinde çalışıyorlar ve bu yenilenmiş sürüme Next-generation Neural Mix adını veriyorlar. Böylece vokallerden, armonilerden ve davullardan öğelerin keskin ve net bir şekilde ayrıldığı belirtiliyor. Araçlar, desteklenen bir işletim sistemi çalıştırdıkları sürece mobil cihazlar için de optimize edilmiş durumda.

Fluid Beatbrid ise crossfader güncellemelerinin altında yatan bir parça gibi görünüyor. Özellik tempo değişiklikleri, otomatik esnek ızgaralar ve çok daha fazlasını destekleyen tamamen yeni, çığır açan vuruş algılama motoru olarak paylaşılıyor.

Crossfader Fusion; gövdelerin, otomasyonun ve beatgridlerin hepsinin devreye girdiği yer. Artık crossfader için olağan eğrilerin ötesinde çeşitli ayarlar sunuluyor. Vurgulanan modlardan biri ise Nöral Karışım (Harmonik Sürdürme) ayarı Bu, bir parçadan diğerine geçerken stem ayırmayı ve otomatik seviye ayarlamalarını kullanıyor.

Kesme ve scratch sevenler için otomatik eğriler ve uzamsal efektler kullanan crossfade ayarları da mevcut. Örneğin, bir sonraki parçaya otomatik olarak geçerken giden parça vokalleri kaybolabilir. Gelen parçanın vokalleri scratching için vurgulanabiliyor ve miksiniz geçişi tamamladığında yapay zeka ile her şey daha da harmanlanıyor.

Yeni sürüm App Store‘daki yerini almış durumda. Ücretsiz bir sürüm olmaya devam edecek olsa da Mac, iOS ve iPhone’daki tüm özelliklere erişmenizi sağlayan isteğe bağlı Pro aboneliği aylık ve yıllık seçenekler sunuyor. Uygulama desteği ise macOS 10.15 veya üzerini ve iOS 15/iPadOS 15 veya üzerini çalıştıran cihazları içeriyor.



Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
djay, güçlendi, pro, yapay, İle, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yapay Zeka artık CEO'luk yapıyor Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 1 31 Temmuz 2023 15:20
Yapay Zekanın Tarihi #2 - Herkes İçin Yapay Zeka DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 05 Temmuz 2023 18:20
Yapay Zeka Asi Ruh Trend Sözlük 1 22 Haziran 2023 19:37
Yapay zeka gelişmeli mi? DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 1 25 Mayıs 2023 21:20
Yapay Zeka Nedir? Beatrice Ne Nedir? 0 24 Şubat 2023 20:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net