Forum Logo




Samsung Galaxy Fit 3’ün Xiaomi Band 8’e Meydan Okuyan Kullanım Süresi Ortaya Çıktı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Aralık 2023, 14:06   #1
Çevrimiçi
Samsung Galaxy Fit 3’ün Xiaomi Band 8’e Meydan Okuyan Kullanım Süresi Ortaya Çıktı!




Samsung Galaxy Fit 3’ün Xiaomi Band 8’e Meydan Okuyan Kullanım Süresi Ortaya Çıktı!
Www.TrendForum.Net

Samsung Galaxy Fit 3 yakında geliyor. Son olarak merakla beklenen bilekliğin özellikleri ve kullanım süresi ortaya çıktı.



Giyilebilir teknolojiler her geçen gün popülaritesini biraz daha artırıyor. Günümüzde pek çok insan, kolunda bir akıllı saat ya da bileklikle geziyor. İlk bakışta bu durum sadece “teknoloji bağımlılığı” ile açıklansa da gerçek çok daha farklı. Kullanıcılar; uyku, kalp atışı, stres ve tansiyon gibi sağlık takibi özellikleri için bu giyilebilir teknolojileri kullanıyor. Örneğin size yakın zamanda Huawei akıllı saati sayesinde hayatı kurtulan adamın hikayesini anlatmıştık.

Sık sık karşımıza çıkan benzer hikayeler, söz konusu ürünlere olan ilgiyi de artırıyor. Elbette ki talebin olduğu yerde arz da var. Günümüzde Huawei, Apple ve Samsung gibi pek çok şirket giyilebilir teknolojiler üzerinde çalışıyor. Hatta Samsung, yakın zamanda Galaxy Fit 3 isimli yeni bilekliğini tanıtmaya hazırlanıyor. Üstelik son ortaya çıkan sızıntılar gösterdi ki bileklik, söz konusu pil ömrü olunca Xiaomi Band 8’e bile meydan okuyor.

Samsung Galaxy Fit 3, 21 Gün Kullanılabilecek!

Aslında Samsung’un Ocak ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde S24 serisiyle birlikte tanıtılması beklenen Galaxy Fit 3 hakkında pek çok şey biliyoruz. Buna göre bileklik 1.61 inç büyüklüğünde OLED ekrana ve 302 PPI yoğunluğuna sahip olacak. IP68 sertifikasıyla birlikte gelecek cihazın kasası ise alüminyum olacak. Ancak merakla beklenen bilekliğin asıl parladığı nokta bu değil, pil ömrü olacak.




Sızıntılara göre Samsung Galaxy Fit 3, yaklaşık 21 gün boyunca şarja ihtiyaç duymayacak. Bu miktar önceki nesle göre tam 7 günlük bir iyileştirme sunuyor. Eğer geçmişte benim gibi Galaxy akıllı saatleri kullandıysanız Samsung’un bu konuda harika iş çıkardığını ancak pil ömrünün ciddi bir sorun olduğunu biliyorsunuzdur. Yine de görünüşe göre şirket bu sorunu çözmek için önemli adımlar atıyor. Ne yazık ki söz konusu bataryanın mAh değerini henüz bilmiyoruz.

Cihazın maksimum ağırlığının” 21.39 gram olduğunu düşünürsek kapasitenin çok da yüksek olmayacağını söyleyebiliriz. Ne yazık ki Samsung tüm bu iyileştirmelere rağmen fiyat konusunda da istenilen noktada değil. Galaxy Fit 3’ün Avrupa pazarında $80’a satılması bekleniyor. En büyük rakibi Xiaomi Band ise çoğu ülkede $50 altına satılıyor. Üstelik yeni bir model çıksa bile beklenilen fiyat aralığı benzer seviyelerde. Durum böyleyken Güney Koreli üreticinin en büyük rakibini nasıl yeneceği ise merak konusu.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
3’ün, 8’e, band, çıktı, fit, galaxy, kullanım, meydan, okuyan, ortaya, samsung, süresi, xiaomi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Samsung Galaxy Z Flip 5'in renk seçenekleri ortaya çıktı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 16:24
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Özellikleri Ortaya Çıktı KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 09 Nisan 2023 01:17
Samsung Galaxy Tab S9+ Tasarımı Ortaya Çıktı KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 09 Nisan 2023 01:17
Samsung Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 01:07
Samsung Galaxy S23 FE Özellikleri Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 03 Nisan 2023 12:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net