Forum Logo




Uygun Fiyatlı AirPods 4, Pro ile Aynı Özelliklere Sahip Olacak!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Aralık 2023, 21:26   #1
Çevrimdışı
Uygun Fiyatlı AirPods 4, Pro ile Aynı Özelliklere Sahip Olacak!




Uygun Fiyatlı AirPods 4, Pro ile Aynı Özelliklere Sahip Olacak!
Www.TrendForum.Net

Uygun fiyatlı AirPods 4, bugüne kadar sadece Pro modellerde gördüğümüz özelliklere sahip olacak. İşte ayrıntılar...



Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız ve yeni bir AirPods almayı düşünüyorsanız biraz daha beklemeyi tercih edebilirsiniz. Çünkü Apple, önümüzdeki birkaç ay içerisinde AirPods’un dördüncü nesil versiyonunu tanıtacak. Üstelik şirket yeni AirPods 4 ile pek çok değişikliğe gidecek. Söz konusu değişiklikler arasında aktif gürültü engelleme, yeni tasarım ve USB-C’li yeni kasa yer alacak. İşte ayrıntılar…

Apple AirPods 4 Ne Zaman Çıkacak ve Fiyatı Ne Olacak?

Ortaya çıkan bilgilere göre AirPods 4, bir ilke imza atarak iki farklı versiyona sahip olacak. Bunlardan biri giriş seviyesini hedefleyen uygun fiyatlı bir model olurken, diğeri daha üstün özellikler isteyen kullanıcılara hitap edecek. Şu anda Apple hem AirPods 3 hem de AirPods 2 modelini fiziksel ve dijital mağazalarında satıyor. Ancak iki kulaklık arasında çok az bir özellik farkı bulunması kullanıcıların kafasını karıştırıyor.




İddialar, şirketin sadece dördüncü nesil kulaklık satacağı ve bu hamle ile kafa karışıklığını ortadan kaldıracağı yönünde. Ne yazık ki AirPods 4’ün ucuz ve pahalı versiyonu arasında ne gibi farklar olacak belli değil. Ancak yeni nesile gelecek bazı özelliklerin ucuz versiyonda olmayacağını varsayabiliriz. Örneğin daha pahalı olan AirPods muhtemelen ANC özelliğini sahipten ucuz modelde bu olmayacak.

Ancak benzerlikler de olacak. Örneğin her iki AirPods 4 modelinde de yenilenmiş bir tasarıma sahip olacak. Örnek vermek gerekirse yeni kulaklıklar mevcut modellerle Pro serisinin bir karışımı olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamanda Lightning yerine USB-C portuna sahip yeni bir kasa da yine karşımıza çıkacak. Şimdilik bildiğimiz tek detaylar ise bunlar. Ancak yeni özelliklerin fiyat artışıyla geleceğini öngörmekte de fayda var. Bunu göz önünde bulundurarak fiyat beklentisine girmek en iyisi.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
airpods, aynı, fiyatlı, ile, olacak, pro, sahip, uygun, özelliklere


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Lenovo Uygun Fiyatlı AirPods Rakibini Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 13 Aralık 2023 14:05
Vivo S18 Serisinin Kamera Özellikleri Duyuruldu: X100 Serisiyle Aynı Lense Sahip Olacak! KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 10 Aralık 2023 18:02
Karşı cinsin hangi özelliklere sahip olması size çekici geliyor? Ardaa Trend Sorular 10 03 Ağustos 2023 20:59
iPhone 15 Serisi Aynı Kamera Çözünürlüğüne Sahip Olacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Temmuz 2023 20:16
Fiat 600 sonunda tanıtıldı - Hangi özelliklere sahip? DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 05 Temmuz 2023 19:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net