TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Teknoloji Trend Haberleri (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/)
-   -   Acer En Yeni Swift Go ve Swift X Dizüstülerini Tanıttı (https://www.trendforum.net/teknoloji-trend-haberleri/36485-acer-en-yeni-swift-go-ve-swift-x-dizustulerini-tanitti.html)

KoJiRo 09 Ocak 2024 12:12

Acer En Yeni Swift Go ve Swift X Dizüstülerini Tanıttı
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Acer, CES 2024 kapsamında Swift dizüstü bilgisayar serisini genişleterek Intel Core Ultra işlemcilerle güçlendirilmiş ve yeni Nöral İşlem Birimi (NPU) sayesinde yapay zeka özellikleriyle geliştirilmiş yeni modelleri tanıttı. En yeni Swift Go ve Swift X dizüstü bilgisayarlar içerik oluşturma, okul çalışmaları, üretkenlik ve eğlence gibi çeşitli görevler için gelişmiş performans ve kullanıcı dostu özellikler vaat ediyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Swift Go 16

Yeni seride Acer Swift Go 16 (SFG16-72), Swift Go 14 (SFG14-73) ve Swift X 14 (SFX14-72G) olmak üzere üç güncellenmiş model yer alıyor. Bu dizüstü bilgisayarlar Intel Arc dahili GPU’lar ve farklı kullanıcı ihtiyaçlarına göre uyarlanmış diğer kayda değer geliştirmelerle donatılmış durumda.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Swift Go 14

Intel Evo platform dizüstü bilgisayarlar olarak doğrulanan Swift Go 16 ve 14 modelleri, Intel Wi-Fi 7 desteğine ve 14 inçlik versiyon için 12,5 saate kadar ve 16 inçlik varyant için 10,5 saate kadar etkileyici pil ömrüne sahiptir. Windows’taki Copilot işlevi gibi yapay zeka destekli özellikleri, çalışırken, oluştururken veya diğer etkinliklerle uğraşırken kullanıcı zamanını optimize ediyor. Her iki dizüstü bilgisayar da netlik ve canlı renkler sağlayan OLED ekranları sayesinde yüksek kaliteli görseller sunarken, gelişmiş video konferans ve daha az göz yorgunluğu için ek özellikler de sunuyor. Swift Go dizüstü bilgisayarlar ayrıca 32GB’a kadar LPDDR5X bellek ve çift yuvalı yükseltilebilir 2TB’a kadar PCIe Gen4 SSD ile birlikte çok yönlü bağlantı seçenekleri ve üstün kablosuz ses deneyimleri için Bluetooth LE Audio sunuyor. Dizüstülerin alüminyum kasası, ince tasarımı ve geliştirilmiş dokunmatik yüzey işlevselliği hareket halindeki kullanıcılara hitap ediyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Acer Swift X 14 ise Intel Core Ultra işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’ları ile güçlü bir performans sunarak yaratıcıları ve öğrencileri hedefliyor. Dizüstünün Calman onaylı 2.8K OLED ekranı, çeşitli aydınlatma koşullarına uyum sağlayan Acer Light Sensing teknolojisi ile tamamlanan doğru renk gösterimi sağlıyor. Bu model, verimli termal yönetimin yanı sıra üretkenlik için sorunsuz konferans yetenekleri ve gelişmiş bağlantı özellikleri vaat ediyor.

Acer Swift Go 16, EMEA bölgesinde Şubat ayında 1.149 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Acer Swift Go 14 ise EMEA’da Şubat ayından itibaren 1.099 eurodan satışa sunulacak. Acer Swift X 14 ise EMEA’da Şubat ayında 1.799 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 16:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.