Forum Logo




Acer En Yeni Swift Go ve Swift X Dizüstülerini Tanıttı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Ocak 2024, 12:12   #1
Çevrimdışı
Acer En Yeni Swift Go ve Swift X Dizüstülerini Tanıttı




Acer En Yeni Swift Go ve Swift X Dizüstülerini Tanıttı
Www.TrendForum.Net



Acer, CES 2024 kapsamında Swift dizüstü bilgisayar serisini genişleterek Intel Core Ultra işlemcilerle güçlendirilmiş ve yeni Nöral İşlem Birimi (NPU) sayesinde yapay zeka özellikleriyle geliştirilmiş yeni modelleri tanıttı. En yeni Swift Go ve Swift X dizüstü bilgisayarlar içerik oluşturma, okul çalışmaları, üretkenlik ve eğlence gibi çeşitli görevler için gelişmiş performans ve kullanıcı dostu özellikler vaat ediyor.



Swift Go 16

Yeni seride Acer Swift Go 16 (SFG16-72), Swift Go 14 (SFG14-73) ve Swift X 14 (SFX14-72G) olmak üzere üç güncellenmiş model yer alıyor. Bu dizüstü bilgisayarlar Intel Arc dahili GPU’lar ve farklı kullanıcı ihtiyaçlarına göre uyarlanmış diğer kayda değer geliştirmelerle donatılmış durumda.



Swift Go 14

Intel Evo platform dizüstü bilgisayarlar olarak doğrulanan Swift Go 16 ve 14 modelleri, Intel Wi-Fi 7 desteğine ve 14 inçlik versiyon için 12,5 saate kadar ve 16 inçlik varyant için 10,5 saate kadar etkileyici pil ömrüne sahiptir. Windows’taki Copilot işlevi gibi yapay zeka destekli özellikleri, çalışırken, oluştururken veya diğer etkinliklerle uğraşırken kullanıcı zamanını optimize ediyor. Her iki dizüstü bilgisayar da netlik ve canlı renkler sağlayan OLED ekranları sayesinde yüksek kaliteli görseller sunarken, gelişmiş video konferans ve daha az göz yorgunluğu için ek özellikler de sunuyor. Swift Go dizüstü bilgisayarlar ayrıca 32GB’a kadar LPDDR5X bellek ve çift yuvalı yükseltilebilir 2TB’a kadar PCIe Gen4 SSD ile birlikte çok yönlü bağlantı seçenekleri ve üstün kablosuz ses deneyimleri için Bluetooth LE Audio sunuyor. Dizüstülerin alüminyum kasası, ince tasarımı ve geliştirilmiş dokunmatik yüzey işlevselliği hareket halindeki kullanıcılara hitap ediyor.



Acer Swift X 14 ise Intel Core Ultra işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’ları ile güçlü bir performans sunarak yaratıcıları ve öğrencileri hedefliyor. Dizüstünün Calman onaylı 2.8K OLED ekranı, çeşitli aydınlatma koşullarına uyum sağlayan Acer Light Sensing teknolojisi ile tamamlanan doğru renk gösterimi sağlıyor. Bu model, verimli termal yönetimin yanı sıra üretkenlik için sorunsuz konferans yetenekleri ve gelişmiş bağlantı özellikleri vaat ediyor.

Acer Swift Go 16, EMEA bölgesinde Şubat ayında 1.149 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Acer Swift Go 14 ise EMEA’da Şubat ayından itibaren 1.099 eurodan satışa sunulacak. Acer Swift X 14 ise EMEA’da Şubat ayında 1.799 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acer, dizüstülerini, swift, tanıttı, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başarıdan başarıya koşan yıldız şarkıcı Taylor Swift "Yılın Kişisi" seçildi Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 06 Aralık 2023 20:49
Taylor Swift konseri depreme yol açtı! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı DeepSilence Ünlülerin Dünyası 2 31 Temmuz 2023 15:49
Taylor Swift ft. Ice Spice - Karma mortal Müzik ve Video Dünyası 0 27 Mayıs 2023 13:49
Acer, Yeni Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Nisan 2023 10:30
Dünyanın İlk 500 Hz Oyuncu Monitörü ASUS ROG Swift Duyuruldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 1 24 Mayıs 2022 20:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net