Forum Logo




Apple Watch’tan bir kötü haber daha geldi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Mart 2024, 08:20   #1
Çevrimiçi
Apple Watch’tan bir kötü haber daha geldi!




Apple Watch’tan bir kötü haber daha geldi!
Www.TrendForum.Net

Apple Watch için microLED hayali kısa sürdü. Apple'ın şirket içi microLED ekran teknolojisini iptal ettiği söyleniyor.



Apple’ın bir süredir Watch serisi akıllı saatlerine microLED ekran yerleştirmek istediği biliniyor. Daha önce ortaya çıkan raporlar şirketin, bu projeyi iptal edebileceğini öne sürmüştü. Yeni bir şirket içi açıklama ise microLED Apple Watch’ın resmen iptal edildiğini ortaya koydu.

Apple Watch için microLED hayali kısa sürdü

Ortaya çıkan son rapora göre Apple, yeni Watch modelleri için microLED ekran geliştirme girişimini iptal etti. Söylentilere göre Apple, Watch X gibi üst düzey akıllı saat modellerinde microLED ekran teknolojisini kullanmak istiyordu. Ancak Apple, projeyi gerçeğe dönüştürmeyi hem karmaşık hem de pahalı buldu.



microLED çabalarından vazgeçen Apple, öngörülebilir bir geleceğe kadar Samsung ve LG gibi tedarikçilere bağımlı kalacak. Şirketin kendi bünyesinde microLED çalışmaları yapması aslında oldukça mantıklıydı. OLED’e kıyasla daha yüksek parlaklık, gelişmiş kontrast ve daha uzun kullanım ömrü vadediyor.

Bu da şirketin yeni nesil Apple Watch modelleri oluşturmasına olanak tanıyacaktı. Ancak geliştirme zorlukları, Apple’ı programı durdurmaya ve iş ortaklarıyla çalışmaya devam etmeye zorladı. Şirketin bir süre boyunca daha Watch modellerinde OLED ekranlar kullanması olası görünüyor.

microLED ekranlar, daha yüksek parlaklık, daha iyi renk doğruluğu ve daha düşük enerji tüketimi gibi avantajlarıyla dikkat çekiyor. Apple’ın bu teknolojiye geçiş yapması, Apple Watch’un ekran kalitesini önemli ölçüde artırabilir ve akıllı saat pazarında rekabet avantajı sağlayabilir.



Apple’ın microLED ekran planlarının iptal edilmesi ve Watch’un geleceği konusunda piyasa ve tüketici tepkileri merak konusu.

Apple Watch’un geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, bir, daha, geldi, haber, kötü, watch’tan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bayern Münih'e kötü haber! Sacha Boey bir kez daha sakatlandı KoJiRo Spor Dünyası 0 20 Mart 2024 18:22
Hastalık hastalarına kötü haber: Daha erken ölüyorlar Zeytin Sağlık Haberleri 0 14 Aralık 2023 16:49
iPhone 14 almak isteyenlere kötü haber: Bir zam daha geliyor! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Temmuz 2023 22:51
Ekmeksiz doyamayanlara kötü haber! istanbul'da bir zam daha geldi... KoJiRo Ülkemizden Haberler 1 08 Temmuz 2023 11:34
eSIM Destekli Apple Watch, Türkiye'de Satışa Sunuldu (iPhone 11'den Daha Pahalı) KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net