Forum Logo




Pages, Number ve Keynote Güncellendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2022, 21:45   #1
Çevrimiçi
Pages, Number ve Keynote Güncellendi




Pages, Number ve Keynote Güncellendi
Www.TrendForum.Net



Apple tarafından iWork uygulama paketi güncellendi. Bu sayede hem iOS cihazlarında hem de macOS’te Pages, Numbers ve Keynote için yeni özellikler sunuluyor. iWork 12.1 küçük bir güncelleme olsa da birkaç yeni özelliğe sahip.

Keynote

Mac, iPhone ve iPad için Keynote uygulamaları, siz slayttan slayta geçerken hareket eden dinamik arka planlara sahip sunumlara ince hareketler ve görsel ilgi ekleme seçeneği içeriyor. Dinamik arka planlar içeren yeni animasyonlu temalar bulunurken daraltılmış bir gruptaki tüm slaytları atlama veya atlamama seçeneği de mevcut.

Numbers

iPhone*, *iPad* ve Mac için Numbers en az güncellemeyi almış durumda. Apple, büyük tablolara satır ve sütun eklerken performansı da iyileştiriyor.

Pages

*iPhone*, *iPad* ve Mac için Pages birden fazla alıcı için kişiselleştirilmiş mektuplar, kartlar ve zarflar oluşturmak üzere mektup birleştirmenin kullanılmasına izin veren yeni bir özellik kazanıyor ve etkinlik davetleri ve sertifikalar için yeni şablonlar sunuyor. Pages belgeleri artık TXT dosyaları olarak da dışa aktarılabiliyor.

iWork uygulamaları App Store ve Mac App Store üzerinden hemen indirilebilir durumda.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
güncellendi, keynote, number, pages


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ASUS Zenbook ve Vivobook Modelleri 12. Nesil Intel İşlemcilerle Güncellendi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net