Forum Logo




Pokemon Go Türkiye Topluluk Günü Etkinliği İstanbul’da Gerçekleşecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Haziran 2022, 21:37   #1
Çevrimdışı
Pokemon Go Türkiye Topluluk Günü Etkinliği İstanbul’da Gerçekleşecek




Pokemon Go Türkiye Topluluk Günü Etkinliği İstanbul’da Gerçekleşecek
Www.TrendForum.Net



Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan dünyaca ünlü mobil oyun Pokemon GO’nun, Topluluk Günü etkinliği bu kez İstanbul’da gerçekleşecek. Tüm Eğitmenlerin davetli olduğu Topluluk Günü buluşması, 25 Haziran tarihinde, 11.00 – 14.00 saatleri arasında Kalamış Atatürk Parkı’nda yüz yüze olarak düzenlenecek. İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğin yanı sıra İzmir – Kültürpark, Ankara – Gençlik Parkı, Antalya – Karaalioğlu Parkı ve Bursa – Üç Fidan Parkı olmak üzere ülke genelinde toplamda 8 farklı alanda kutlayacağımız Topluluk Günü’ne Eğitmenler kendi şehirlerinden de sanal olarak katılma şansı da yakalayabilecekler. Etkinlik hakkında detaylara, Pokémon GO’nun internet sitesi üzerinden Topluluk Günü Haritası sekmesi altında ulaşılabilir.

Üç saat sürecek Topluluk Günü etkinliğinde Hiddetli Pokémon Deino parklarda daha sık boy gösterecek, şanslı Eğitmenler ise Parlak Deino ile karşılaşacak! Ayrıca, Eğitmenler etkinliğin başlaması itibarıyla 5 saat süresince, Deino’nun Evrimleşmiş hali Zweilous’u evrimleştirerek Vahşi Savurma Güçlü Saldırısı’nı bilen Hydreigon’u elde etme şansına da sahip olacak.

Topluluk Günü için tasarlanan heyecan verici sürprizler de etkinlik boyunca Eğitmenler için aktif olacak. Pokémon yakalama karşılığında 2× Şeker kazanma şansı, %50 daha az Yıldız Tozu gerektiren Özel Takas fırsatları ve Topluluk Günü için özel olarak aktifleştirilecek Yem Modülleri bonusları bu sürprizlerden sadece birkaçı.

Topluluk Günü etkinliğine katılmak için, Eğitmenlerin kayıt yaptırması gerekmiyor. Eğitmenler, etkinlik hakkında detayları kaçırmamak ve etkinlik haritasına göz atmak için [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] adresine girebilir.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etkinliği, gerçekleşecek, günü, pokemon, topluluk, türkiye, İstanbul’da


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar mamihlapinatapai Güzel Sözler 29 02 Mayıs 2023 23:46
Ana Baba Günü Ne Demektir ? Ana Baba Günü Deyiminin Anlamı KoJiRo Ata Sözleri Ve Deyimler 0 11 Haziran 2022 23:21
Pokemon GO, Pokemon Kart Oyunu ile Buluşuyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 08 Haziran 2022 14:20
Beşiktaş'ta seçim günü! KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:28
Pokemon Go Oyun hilesi Zangetsu Oyun Hileleri 0 18 Mayıs 2022 15:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net