Forum Logo




HUAWEI Tag Anti-Lost Wizard Duyuruldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2022, 20:21   #1
Çevrimdışı
HUAWEI Tag Anti-Lost Wizard Duyuruldu




HUAWEI Tag Anti-Lost Wizard Duyuruldu
Www.TrendForum.Net



HUAWEI tarafından anahtar gibi eşyalarınızı kaybetmenizin önüne geçecek yeni bir cihaz tanıtıldı. HUAWEI Tag Anti-Lost Wizard adlı ürün sadece 6 gram ağırlığında ve 5.6 mm kalınlığında. Cihaz yüksek desibelli siren ve yakın alan arama teknolojilerini destekliyor.

Ürün uzun mesafeli nesne algılama, HUAWEI’nin “bul” ağı aracılığıyla uzak konum ve yüz milyonlarca HUAWEI cihazı aracılığıyla konumlandırma ile işlevsellik sağlıyor. Ek olarak konum verilerinin şifreli olarak bildirilmesine olanak tanınıyor. Bunun her iki yönde de anonim olabileceği ve bilinmeyen HUAWEI Tag cihazlar için izlemeyi caydırmak üzere uzun vadeli bir güvenlik hatırlatma işlevi içerdiği de bilgiler arasında.



Cihaz ayrıca IP67 toz ve suya dayanıklılık ile NFC bağlantısını destekliyor. Bir yıldan fazla batarya ömrüne sahip olması cihazı uzun süreli kullanıma uygun hale getiriyor ve dayanıklılık sağlıyor. Ayrıca ürün isteğe bağlı bir deri anahtarlık ile birlikte geliyor.

Tag Anti-Lost Wizard anahtarlığı için 10 dolar, dört parçalı bir kombinasyon için 45 dolar ve tek bir cihaz için 15 dolar fiyat etiketi mevcut. Bu anlamda cihazın Apple AirTag’den üç kat daha ucuz olduğunu belirtelim.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
antilost, duyuruldu, huawei, tag, wizard


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Lost Ark ve The Witcher İşbirliği Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 30 Haziran 2022 14:08
HUAWEI Watch FIT 2 Serisi HUAWEI Online Mağaza’da Ön Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:31
Huawei Watch GT3 Pro İncelemesi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 02 Haziran 2022 19:27
Android telefonlarda Lost.DIR klasörü nedir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:59
LP - Lost On You (Slowed & Reverb) Roronoa Zoro Müzik ve Video Dünyası 1 12 Mayıs 2022 14:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net