Forum Logo




HWA ve Hi-Res Kablosuz Çift HD Ses Sertifikalı Kulaklık: HUAWEI FreeBuds Pro 2


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Temmuz 2022, 21:16   #1
Çevrimiçi
HWA ve Hi-Res Kablosuz Çift HD Ses Sertifikalı Kulaklık: HUAWEI FreeBuds Pro 2




HWA ve Hi-Res Kablosuz Çift HD Ses Sertifikalı Kulaklık: HUAWEI FreeBuds Pro 2
Www.TrendForum.Net



HUAWEI FreeBuds Pro’nun tek akustik bileşeniyle karşılaştırıldığında, HUAWEI FreeBuds Pro 2, iki yerleşik güçlü ses birimiyle gelen ve dijital ikili zengin ayrıntılarla daha temiz bas ve daha iyi ses kalitesi sunan crossover teknolojisi, kullanıcılara güçlü ses kalitesi deneyimini vadediyor.

HUAWEI FreeBuds Pro 2, küçük boyutuyla, yüksek ve düşük frekanslar oluşturmak için mikron düzeyinde teknoloji kullanan çoklu ses sürücüsü akustik mimarisini yaratıcı bir şekilde benimser. FreeBuds Pro 2, yalnızca üst düzey kulaklıklarda kullanılan düzlemsel diyaframı kullanan ilk TWS’dir ve 9KHz’in üzerinde tiz ve yüksek ton ile sektördeki en hassas, hafif düz ses bobini ile donatılmıştır. Öte yandan, orta ve düşük bas frekanslar için FreeBuds Pro 2, dört mıknatıslı büyük dinamik sürücü kullanan ilk TWS’dir. Aynı zamanda, FreeBuds Pro 2, yüksek performans için çift sürücüleri akıllı bir şekilde koordine eden ve frekans yanıt aralığını büyük ölçüde genişleten dijital crossover teknolojisini yenilikçi bir şekilde benimser. Bas 14Hz’e iner, tiz 48Khz’ye çıkar ve insan kulağının algılama aralığının ötesinde frekansları aşar. Bu, kaliteli sesi elde etmek için daha detaylı veri işlemesini ve ses dalgalarında harika bir rezonans oluşmasını sağlar.



HUAWEI FreeBuds Pro 2, Üçlü Uyarlanabilir EQ desteği ve kulak kanalı adaptasyonu ile dinamik ses optimizasyon algoritması teknolojisini geliştirir. Aynı zamanda, daha çekici bir deneyim sunmak üzere teknoloji ve sanatın mükemmel dengesini sağlamak için Devialet ile birlikte tasarlanmıştır. Ses kalitesine ek olarak FreeBuds Pro 2, TWS gürültü önleme için yeni standartlar belirlemeye devam ediyor. Yeni üç mikrofonlu stereo tasarımını benimseyen teknolojik yeniliğiyle, çift mikrofonlu aktif gürültü önleme sektörüne bir atılım daha yapıyor. 47dB’ye kadar gürültü önleme ile daha geniş bir gürültü önleme frekansı sunar.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 için hem HUAWEI hem de Devialet mühendisleri, yüksek çözünürlüklü ses kalitesi ve dinleme deneyimini elde etmek için birlikte çalıştı. FreeBuds Pro 2, temiz bas ve kristal ses kalitesiyle her müzik parçasında gizlenen tüm dokuları ve tınıları ortaya çıkarır. Yazılım ve donanımın harika birleşimi, HUAWEI FreeBuds Pro 2’nin yenilikçi akustik tasarımıyla beraber bu şekilde sağlanmış oldu.

HUAWEI FreeBuds Pro 2’nin Pure Voice adlı yeni telefon konuşması gürültü engelleme teknolojisi, kulaklıkların insan seslerini doğru bir şekilde almasını sağlayan HUAWEI’ye özel Deep Neural Network (DNN) gürültü engelleme algoritmasıyla birleştirilmiş 4 Mikrofonlu hibrit Çağrı Gürültü Engelleme sistemine dayanmaktadır. Kullanıcılar metro, bar veya açık hava gibi gürültülü ortamlarda bile aramalardaki sesleri net bir şekilde duyabilecekler. Ayrıca, aramalar sırasında Gürültü Engelleme, yalnızca normal sesli aramalara tabi tutulmakla kalmaz, diğer iletişim uygulamalarına da, örneğin telekonferans veya görüntülü görüşme gibi, genişletilir.

FreeBuds Pro 2, 3.499 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Gümüş Mavi, Gümüş Orman ve Beyaz Seramik renk seçenekleriyle satışta. Yeni akıllı TWS kulaklıklar 499 TL değerindeki Band 4 hediyesi ve 300 TL ek sepet indirimi ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. FreeBuds Pro 2 ile ücretsiz Kayıp Kulaklık desteği sunan HUAWEI, ayrıca vade farksız 4 taksitte ödeme imkanı da sunuyor. Bunun yanında FreeBuds 2 deneyimini HUAWEI Online Mağaza’da paylaşan kullanıcılara Watch Fit Mini ve koruyucu kılıf kazanma şansı yakalıyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çift, freebuds, hires, huawei, hwa, kablosuz, kulaklık, pro, sertifikalı, ses


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
HUAWEI FreeBuds Pro 2 Ön Satışa Sunuldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Haziran 2022 18:39
Yarı Kulak İçi TWS Kulaklık: HUAWEI FreeBuds SE KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Haziran 2022 21:48
Huawei FreeBuds Pro 2, Çift Sürücü İle Gelebilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Haziran 2022 21:27
Kendi Kendini Temizleyebilen Kablosuz Kulaklık: LG TONE Free KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Mayıs 2022 19:55
Kulakiçi Kulaklıkların Devrini Sonlandırmaya Aday Kablosuz Kulaklık İncelemesi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net