Forum Logo




Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Kasım 2022, 10:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu!




Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu!
Www.TrendForum.Net

Microsoft Teams, sunduğu yeni özellik ile birlikte kullanıcıların birbirine ulaşmasını kolaylaştırırken, bazı kişilerin ise canını sıkabilir.

Birkaç yıldır içerisinde bulunduğumu pandemi koşulları sonrasında birçok kişi uzun bir süre uzaktan çalışmaya başladı. Uzaktan çalışma sisteminin ardından şirket ve okulların en çok başvurduğu yöntem ise video konferans uygulamaları oldu. Bu uygulamalardan bir tanesi de Microsoft Teams.

Microsoft Teams ile artık herkes bildirim alacak

Uzaktan çalışma ve eğitim konusunda önemli bir noktaya ulaşan Microsoft Teams, ortaya koyduğu yeniliklerle popülerliğini korumak istiyor. Yeni gelen özellik ile birlikte uygulama içerisinde herkese ulaşmak çok daha kolay olacak. Ancak bu yeni özellik bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.

Video konferans hizmeti, sohbet katılımcılarının bir gruptaki herkesten aynı anda bahsetmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Kullanıcılar yakın zamanda sohbette belirli bir kişiden bahsederken kullandığı ‘@’ özelliğini @everyone’ ile herkesi ele alabilecek.

Böylelikle, sohbetteki tüm katılımcılar aynı bildirimi alabilecekler. İlk etapta bu durum sadece kişisel bir bildirim gibi görünüyor olsa da ofis ortamında çalışan kişisel için oldukça can sıkıcı sonuçlar doğurabilir. Potansiyel olarak ofisteki tüm cihazlar aynı anda bildirim alacağı için rahatsız edici bir uyarı furyası yaşanabilir.

Şirket, resmi Microsoft 365 yol haritasını ortaya koydukları açıklamada yeni özelliğin kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade ediyor. Böylelikle kullanıcıların konuşmaya herkesi tek tek etiketlemeleri yerine sadece @everyone yazmaları yeterli olacak.

Microsoft Teams yeni özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor. Bu özelliğin tahminen Aralık 2022’de de gelmesi bekleniyor. Microsoft, yapılacak güncellemenin Android, masaüstü, Web, Mac ve iOS‘ta aynı anda sunulacağını açıkladı.

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
duyurdu, microsoft, sıkıcı, teams, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Düzenli olarak yapman gereken en sıkıcı şey nedir ? Beatrice Kafamıza Göre 11 24 Nisan 2023 08:32
Microsoft Teams için Excel Live Tanıtıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2022 21:09
Microsoft 365 Kullanıcıları İçin Microsoft Defender Çıktı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 17 Haziran 2022 21:28
Microsoft Teams Arka Plan Gürültü Bastırma Özelliği iOS ve Mac’e Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:24
Microsoft, Uygun Fiyatlı Oyun İçin 'Mini Xbox' Geliştirdiğini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net