Forum Logo




iPhone 14 Pro Serisi için Bu Yıl Bitti!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Kasım 2022, 10:31   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
iPhone 14 Pro Serisi için Bu Yıl Bitti!




iPhone 14 Pro Serisi için Bu Yıl Bitti!
Www.TrendForum.Net

Apple’ın stok sorunu devam ediyor. iPhone 14 Pro serisi satın alanlar bu yılı ellerine yeni bir telefon alamadan kapatacak.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max akıllı telefonların piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, telefonların resmi Apple web sitesinde sipariş verme süresi yaklaşık 4-5 haftaydı, ancak şimdi artmaya başladı. Apple’ın resmi web sitesinden şimdi bir iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max sipariş ederseniz, teslimat bir buçuk ay sürecek.

Alıcılar, telefonlarının 2023 yılının 3 Ocak’ına kadar teslim edilmesi gerektiğine dair bir mesaj görmeye başladı. Sadece birkaç gün önce, hayranların iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’lerini Noel’e kadar alamayacakları biliniyordu.

Birkaç hafta önce Apple, üretim kapasitesinde önemli bir azalma konusunda bir uyarı yayınladı. Bu uyarıda “iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max tedarikinin beklenenden daha az olması bekleniyor ve tüketicilerin akıllı telefonlarının daha uzun süre teslim edilmesini beklemek zorunda kalabilir.” ifadeleri yer alıyordu.

Şu anda, dünyanın en büyük iPhone üretim üssü olan Zhengzhou’daki Foxconn fabrikası, koronavirüs kısıtlamaları ve personel sızıntısı nedeniyle zorluklarla karşılaştı. Foxconn’un COVID-19 nedeniyle son haftalarda Zhengzhou fabrikasında uygulanan katı kısıtlamalar nedeniyle önceki 85 milyon telefon tahminine kıyasla bu çeyrekte 79 milyon cihaz göndermesi bekleniyor.

Analistlerin tahminlerine göre, Foxconn tesisi yıl sonundan önce tam olarak çalışmazsa, iPhone arzındaki düşüş çok büyük olacak.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bitti, için, iphone, pro, serisi, yıl


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bitti demediniz mi lan? Regex Trend Sözlük 2 16 Kasım 2022 10:32
Apple, Büyük Ekranlı iPhone Modelini iPhone 14 Plus Olarak Adlandırılabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Haziran 2022 14:10
Hulu, yeni bir F1 TV serisi için Ricciardo ile çalışacak KoJiRo Formula 1 0 28 Haziran 2022 20:31
Ve ilk yerli transfer bitti' iddiası KoJiRo Beşiktaş 0 27 Haziran 2022 20:46
Konyaspor’da 3 Yerli Transferi Bitti, 3 İsim de Yolda KoJiRo Basketbol 0 21 Haziran 2022 20:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net