Forum Logo




Galaxy S23 Uydu Bağlantısını Destekleyebilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Kasım 2022, 10:19   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Galaxy S23 Uydu Bağlantısını Destekleyebilir




Galaxy S23 Uydu Bağlantısını Destekleyebilir
Www.TrendForum.Net

Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S23 serisi uydu iletişimini destekleyebilir. Huawei Mate 50 Pro ve iPhone 14 serisi uydu bağlantısını destekleyen ilk telefonlar oldular.

Huawei Mate 50 ve iPhone 14 serileri, uydu iletişimini desteklemekte. Güney Kore menşeli ET News sitesi tarafından hazırlanan yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S23 serisi uydu iletişimini destekleyebilir. Rapora göre Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S23 serisinde uydu iletişimini sağlamak için Iridium adlı bir şirketle ortaklık kurmak üzere. Uydu bağlantısı söz konusu olduğunda Huawei, BeiDou uydularıyla çalışırken, Apple ise iPhone 14 serisinde Global Star adlı firma ile işbirliği yaptı.

Samsung Galaxy S23 Uydu Bağlantısıyla Geliyor
Samsung’un son iki yıldır uydu iletişimindeki teknik sorunları çözmek için yoğun bir şekilde çalıştığı bildiriliyor. Amiral gemisi telefonlarına uydu bağlantısı desteği getirmek için 66 düşük yörüngeli uydu üzerinden sesli arama ve veri iletişim hizmetleri sunan Iridium ile ortaklık kurabilir. Samsung’dan konuya dair henüz resmi bir onay gelmedi.

Raporda, Samsung’un Galaxy S23 serisinde metin mesajları ve düşük çözünürlüklü, kbps boyutunda görüntüler gibi verilerin uydu iletişimi yoluyla iletilmesini sağlamayı hedeflediği bildiriliyor. Ses ve yüksek hızlı veri iletişimini mümkün kılmak için standart bir akıllı telefonun daha büyük bir RF antenine sahip olması gerekir.

Ayrıca mevcut mobil iletişim modemi ile uydu iletişim modemini birleştirerek dijital veri işleme teknolojisinin de büyük ölçüde bittiği bildiriliyor. Dolayısıyla Galaxy S23 hattının uydu iletişim özellikleriyle donatılmış çıkış yapması mümkün görünüyor.

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra’nın Şubat 2023’te piyasaya çıkacağına dair söylentiler dolaşıyor. Raporlara göre S23 serisi tüm pazarlarda Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle yer alacak. Yani S23 serisinde Exynos yonga setli versiyon olmayabilir. Ayrıca S23 Ultra, Samsung’un 200 megapiksel kameralı ilk telefonu olacak.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bağlantısını, destekleyebilir, galaxy, s23, uydu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Önizleme Thumbs up * Hande Erçel yeni akıma uydu Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 22 Ekim 2022 07:05
Samsung Galaxy M13 Satışa Sunuldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 2 07 Temmuz 2022 16:16
Samsung Galaxy A04, FCC Veritabanında Listelendi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2022 20:30
Galaxy S22 Ultra, Satış Rakamları ile Galaxy Note Serisini Geride Bıraktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Temmuz 2022 20:13
Galaxy S22 Kamera Özellikleri Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3’e Geldi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2022 12:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net