Forum Logo




OnePlus Güncelleme Desteğini 5 Yıla Çıkarıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Aralık 2022, 11:27   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
OnePlus Güncelleme Desteğini 5 Yıla Çıkarıyor




OnePlus Güncelleme Desteğini 5 Yıla Çıkarıyor
Www.TrendForum.Net

OnePlus, 2023 yılı ile birlikte bazı telefonlarına 4 büyük Android, 5 yıl boyunca ise güvenlik odaklı güncelleme sunacak.

OnePlus söz konusu Andorid güncellemeleri olduğunda rekabetin boyutunu değiştirecek bir adım atmaya hazırlanıyor. OnePlus, Londra’da gerçekleşen bir yuvarlak masa etkinliğinde 2023’te duyurusu gerçekleşecek bazı cihazlara 4 büyük Android ve 5 yıl boyunca güvenlik odaklı güncelleme desteği sunacak. Şirket ayrıca bu etkinlikte Android 13 sürümünde yer alacak tasarım değişikliklerini ayrıntılı olarak ele aldı.

OnePlus Güncelleme Dağıtımında Rakipsiz Olacak
OnePlus yöneticileri, şirketin şimdi 2023’te piyasaya çıkaracağı olan belirli telefonlar için dört büyük işletim sistemi güncellemesi ve beş yıllık güvenlik güncellemesi yayınlayacağını onayladı. Toplam 5 yıl sürecek olan güncelleme desteği muhtemelen sadece amiral gemisi telefonlara sunulacak. OnePlus 11 de bunların ilki olacak.

Şirketin güncelleme stratejisindeki değişiklikten bahseden OnePlus yazılım ürünleri başkanı Gary Chen, şunları söyledi:

“Kullanıcı odaklı bir şirket olarak, kullanıcı deneyimini geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. “Daha fazla kişi cihazlarını daha uzun süre kullandıkça, onlara bu fırsatı sunabileceğimizden emin olmak istiyoruz. Bu yeni güncelleme politikası, kullanıcılara, telefonun kullanım ömrü boyunca OnePlus’a özel hızlı ve sorunsuz bir deneyim sağlamak için gereken en son güvenlik ve işlevsel özelliklere erişim sağlayacaktır.”



OnePlus, OxygenOS’un bir sonraki sürümünün 2023’ün ilk yarısında piyasaya sürüleceğini de doğruladı. Yeni yapının adı OxygenOS 13.1 olacak ve yeni bir tasarım anlayışının yanında güvenliğe odaklanacak.

Şirket ayrıca OxygenOS 14’ün üzerinde çalışıldığını da doğruladı. Ancak, bir sonraki yeni arayüz sürümü hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamadı. OxygenOS 14’ün gelecek yıl ekim ya da kasım ayında tanıtılması muhtemel görünüyor.
Er Şaban bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıkarıyor, desteğini, güncelleme, oneplus, yıla


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
OnePlus Ace 2, Amiral Gemisi Katili Olacak DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Kasım 2022 14:08
OnePlus 11 Seramik Kasası ile Adeta Şov Yapacak DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 21 Kasım 2022 10:34
Amber Heard, kitap çıkarıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 23 Haziran 2022 21:22
Songül Karlı’nın eski eşi hakkında 10 yıla kadar hapis talebi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 15 Haziran 2022 22:05
WhatsApp, iOS 10 ve iOS 11 için Desteğini Sonlandırıyor coolbites Whatsapp 0 23 Mayıs 2022 14:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net