Forum Logo




Meizu telefonların yeni arayüzü Flyme 10 tanıtıldı: İşte Meizu Flyme 10 yenilikleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 00:30   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Meizu telefonların yeni arayüzü Flyme 10 tanıtıldı: İşte Meizu Flyme 10 yenilikleri




Meizu telefonların yeni arayüzü Flyme 10 tanıtıldı: İşte Meizu Flyme 10 yenilikleri
Www.TrendForum.Net

Meizu, Mart ayı etkinliğinde Meizu 20 serisi telefonlarla birlikte yeni arayüz Flyme 10'u tanıttı. Meizu Flyme 10 özellikleri, gelen yenilikler haberimizde.



Meizu, büyük etkinliğini Mart ayı sonunda düzenledi ve Meizu 20 serisi akıllı telefonlar, Meizu Flyme Auto araç sistemi ile birlikte Meizu telefonların yeni arayüzü Flyme 10 tanıtıldı. Meizu Flyme 10, yeni simgeler, araç takımları (widget’lar), menü tasarımları, duvar kağıtları içeren modern bir görünüm sunan Alive Design adında bir revizyon getiriyor.

Meizu Flyme 10 yenilikleri, yeni özellikler

Meizu Flyme 10 arayüzü, performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve yenilenmiş renk paleti, daha fazla sistem özelleştirmesi getiriyor. Yeni yapay zeka motoru OneMind 10, önceki sürümlere kıyasla çerçeve hızında iyileşme, daha az sistemi alanı kullanımı ve kararlılıkta iyileşme getiriyor.

Meizu, yeni arayüzde önemli bir performans kaybı olmadan arka planda 21 adede kadar uygulamanın açık kalabildiğini iddia ediyor. Özelleştirme açısından, şirketin doğrudan doğadan alınan renkleri kullandığını söylediği bir özellik olan Alive Design geliyor. Gezinme sırasında görüntülenen görsel efektleri geliştirebilen akıllı analiz motoru da var. Neticede, daha akıcı ve canlı arayüz.

Meizu Flyme 10 alacak ilk cihazlar

Meizu, yeni arayüzü Nisan ayında beta olarak Meizu 18, Meizu 18 Pro ve Meizu 18s serisine verecek. Flyme 10 beta sürümün ardından Mayıs ayında kararlı sürüm yayınlanacak. Meizu 17 serisi ve Meizu 18x'in beta sürümünü Nisan ayı sonunda alması, kararlı sürümün de Haziran’da çıkması bekleniyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arayüzü, flyme, meizu, tanıtıldı, telefonların, yeni, yenilikleri, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni Ford Tourneo Custom tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 23 Kasım 2022 09:20
iPadOS 16 Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 1 26 Ekim 2022 11:04
Red Magic 7S ve 7S Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Temmuz 2022 10:56
iOS 16 Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Haziran 2022 12:55
Oppo A77 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Haziran 2022 19:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net