Forum Logo




Apple’dan kamera atağı: iPhone 15 Pro Max


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mayıs 2023, 11:54   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Apple’dan kamera atağı: iPhone 15 Pro Max




Apple’dan kamera atağı: iPhone 15 Pro Max
Www.TrendForum.Net

Sızdırılan bilgilere göre iPhone 15 Pro Max, 6x yakınlaştırmaya sahip periskop kamera ile tanıtılacak. İşte detaylar...

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Geçtiğimiz aylarda teknik özellikleri ortaya çıkan iPhone 15 ailesi, yeni bir sızıntı ile gündeme geldi. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 15 Pro Max, 6x yakınlaştırmaya sahip periskop kamera ile tanıtılacak.

iPhone 15 Pro Max, periskop kamera ile geliyor

iPhone 15 Pro modellerinin TSMC’nin yeni nesil 3nm teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir A serisi çipe sahip ilk modeller olması bekleniyor. 3nm çip teknolojisinin işlem performansını yüzde 10 ila 15 oranında artıracağı ve aynı zamanda güç tüketimini yüzde 35’e kadar azaltacağı tahmin ediliyor. A17 Bionic işlemcilerin sadece iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde kullanılacağını belirtmekte fayda var.

Titanyum kasa ile piyasaya sürüleceği belirtilen iPhone 15 Pro Max, yuvarlatılmış kenarlar ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Apple, iPhone 15 Pro Max modelinde titanyum kasaya ek olarak kamera adasını büyütecek. Cihazın daha büyük kamera çıkıntısı ve geniş kamera merceği ile tanıtılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Apple’ın iPhone 15 modelleri için Sony’nin en son “son teknoloji” görüntü sensörlerini kullanacağı tahmin ediliyor. Sony, fotodiyotları ve transistörleri ayrı katmanlara yerleştirerek daha fazla fotodiyoda izin veren yarı iletken mimarisi kullanıyor.

İddialara göre Apple, iPhone 15 Pro Max modelinde 1 inç boyutlu Sony IMX903 sensöre yer verecek. Cihazın ana kamerasının 48 Megapiksel olacağı belirtiliyor.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, şirketin sadece Pro Max modelinde periskop lense yer vereceğini açıkladı. Apple, iPhone 15 Pro Max modelinde 6x yakınlaştırmaya sahip 12 Megapiksel periskop lens kullanacak.

iPhone 15 serisindeki en önemli değişikliklerden biri Type-C girişi olarak nitelendiriliyor. Sızdırılan görüntülere göre Apple, tüm iPhone 15 modellerinde Type-C girişe yer verecek. Hızlı şarj teknolojisinin sadece Apple onaylı kablolar ile yapılabileceğini belirtmekte fayda var.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple’dan, atağı, iphone, kamera, max, pro


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İşte iPhone 15 gelince Apple'ın satıştan kaldıracağı modeller DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 2 17 Nisan 2023 13:04
Şarj aleti olmadan iPhone satan Apple'a para cezası Zeytin Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Aralık 2022 13:45
Apple Doğruladı: Yeni iPhone’lar USB-C ile Gelecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Ekim 2022 14:46
Apple tanıttı...iPhone 14'ün Türkiye fiyatları dudak uçuklattı xena Teknoloji Trend Haberleri 1 09 Eylül 2022 17:27
Apple, Büyük Ekranlı iPhone Modelini iPhone 14 Plus Olarak Adlandırılabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Haziran 2022 14:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net