Forum Logo




Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mayıs 2022, 04:38   #1
Çevrimdışı
Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı




Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı
Www.TrendForum.Net

Google’ın önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesi beklenen Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modelleri, ekran özellikleriyle sızdırıldı.

Teknoloji devi Google, akıllı telefon pazarında Pixel serisi telefonlarıyla rekabet ediyor. Amiral gemisi cihazlara nispeten orta-üst segment cihazlar üreten şirket, önümüzdeki aylarda iddialı özelliklerle Pixel 7 serisini piyasaya sürecek.

Geçtiğimiz haftalarda şirket, merakla beklenen I/O 2022 etkinliğini düzenlerken, bu etkinlikte yeni Pixel 6a akıllı telefonunu da tanıttı. Ancak etkinlikte Google, bir sonraki Pixel 7 modelini de gösterdi. Fakat Pixel 7’nin tanıtımının gerçekleşmediğini de belirtmekte fayda var.

Pixel 7 serisinin özellikleri netleşiyor



Google’ın yıl sonlarına piyasaya çıkaracağı Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, ekran özelliklerini ortaya koyan yeni sızıntılarla gündeme geldi. Android Açık Kaynak Projesi’nden (AOSP)’da keşfedilen kodlarda, C10 ve P10 isimli iki ekran sürücüsü ve bunların Pixel 7 ile Pixel 7 Pro olduğu tespit edildi. Peki Pixel 7 serisinin ekran özellikleri nasıl olacak?

Sızdırılan bilgilere göre Google, ekran tarafında Pixel 7 serisini önceki modelde olduğu gibi sabit tutacak. Pixel 6, 1080x2400 piksel çözünürlükte ve 60 Hz yenileme hızına sahip ekranla gelirken, Pixel 7’nin de aynı ekran ile geleceği ortaya çıktı.

Öte yandan Pro modelde de aynı durum geçerli. Pixel 6 Pro ile aynı ekranı kullanacak Google, Pixel 7 Pro’da, 120 Hz yenileme hızını destekleyen 1440 x 3120 piksel çözünürlüklü ekrana yer verecek.

Pixel 7 serisinin ekran özellikleri daha önceden yine gündeme gelmişti. O zamanki sızıntılarda Pixel 7’nin 8, Pixel 7 Pro’nun ise 8.5 inçlik ekran ile geleceği iddia edilmişti. Şimdi ise cihazların ekran detayları tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı.

Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ekran, google’ın, modellerinin, pixel, pro, sızdırıldı, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Google, Pixel Tablet İçin Tarih Verdi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 28 Mayıs 2022 16:34
iOS 16 Alacak iPhone Modelleri Sızdırıldı coolbites Telefon Dünyasından Haberler 2 27 Mayıs 2022 12:11
Amazon Prime Gaming'in Haziran Ayı Oyunları Sızdırıldı KoJiRo Oyun Haberleri 0 27 Mayıs 2022 05:31
Leica Kameralı İlk Xiaomi Telefonun Fotoğrafı Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Mayıs 2022 22:12
iPhone 14 Serisinin Tanıtım Tarihi Sızdırıldı coolbites Telefon Dünyasından Haberler 0 19 Mayıs 2022 16:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net