Forum Logo




Katlanabilir Tecno Phantom V Yoga Kamera Şovu Yapmaya Geliyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mayıs 2023, 17:12   #1
Çevrimdışı
Katlanabilir Tecno Phantom V Yoga Kamera Şovu Yapmaya Geliyor!




Katlanabilir Tecno Phantom V Yoga Kamera Şovu Yapmaya Geliyor!
Www.TrendForum.Net



Katlanabilir Telefonlarıyla Adından Oldukça Söz Ettiren Tecno Bu Kez De Tecno Phantom V Yoga İle Kamera Şovu Yapmaya Geliyor!

Çinli akıllı telefon şirketi Tecno’nun yakında çıkacağı iddia edilen amiral gemisi modeli Tecno Phantom V Yoga’nın bir Çin platformunda görüldüğü bildirildi. Web sitesindeki gönderi, bir Mediatek Dimensity 8050 SoC tarafından desteklendiği söylenen kapaklı akıllı telefonun çeşitli özelliklerine işaret etti. Tecno Phantom V Yoga, Tecno AD11 model numarasıyla görüntülendi. İlginç bir şekilde, 32 megapiksel ön kamerasıyla birlikte altı arka kamera da barındırıyor. Tecno, akıllı telefonun özelliklerini veya varlığını resmi olarak doğrulamadı.

Twitter kullanıcısı Bronya (@Bronya_0916), yakında çıkacak olan Tecno Phantom V Yoga’nın bir Çin platformunda tespit edildiği iddia edilen özelliklerinin görüntülerini paylaştı. Lavanta rengi seçeneğiyle görülen akıllı telefon, Tecno AD11 model numarasına sahip. Görüntülerde ortaya çıktığı gibi Tecno Phantom V Yoga, 8GB RAM + 256GB depolama varyantıyla gelebilir.









Çinli akıllı telefon şirketinin akıllı telefonunun, altı arka sensör ve bir ön kamera içeren yedi kamera barındırdığı söyleniyor. Tecno Phantom V Yoga’nın arka kamera kurulumunun 50 megapiksel 1 inç sensör, 64 megapiksel kamera, 32 megapiksel lens, 8 megapiksel sensör, 5 megapiksel kamera ve 2 megapiksel aksiyon kamerası yapması bekleniyor. Bu arada selfieler ve videolar için 32 megapiksellik bir ön kameraya da sahip olması bekleniyor.

Ayrıca, MediaTek Dimensity 8050 SoC ile gelecek ve Android 13 tabanlı en son HiOS’u destekleyecek. Tecno Phantom V Yoga’nın ayrıca 66W süper hızlı şarjlı 4.000mAH batarya ile gelmesi bekleniyor. 144Hz ekran tazeleme hızına sahip 6.75 inç AMOLED ekran barındıracağı tahmin ediliyor. Ancak şimdilik bilgilerimiz kısıtlı ve doğrulanmış sayılmaz.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geliyor, kamera, katlanabilir, phantom, tecno, yapmaya, yoga, şovu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Katlanabilir Apple cihazları ne zaman geliyor? İşte tüm bilinenler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Mayıs 2023 17:13
Tecno Camon 20 Premier seramik gövde ve OIS kamera ile geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 10 Mayıs 2023 11:58
Galaxy S23 için yeni kamera güncellemesi yolda: Kaldırılan özellik geri geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Mayıs 2023 15:30
Tecno Phantom V Fold 12 Nisan’da Satışa Sunulacak DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Nisan 2023 00:44
Tecno’nun Sürprizi: Phantom Fold V KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Mart 2023 15:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net