Forum Logo




Apple Destek uygulaması, beklenen özelliğe kavuştu!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 14:29   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Apple Destek uygulaması, beklenen özelliğe kavuştu!




Apple Destek uygulaması, beklenen özelliğe kavuştu!
Www.TrendForum.Net

Apple, Destek uygulaması yeni bir güncelleme yayımladı. Bununla beraber yeni bir özellik kullanıma sunuldu. İşte ayrıntılar...

Apple tarafından sunulan ve ürün sahiplerinin sorularına daha hızlı yanıt bulmasını sağlayan Destek uygulaması için kısa süre önce yeni bir güncelleme yayımlandı. Bu güncelleme ile birlikte uygulama, yeni bir özelliğe kavuştu. İşte yenilikler..

Apple Destek uygulaması için 5.0 sürümü yayımlandı!

Apple Destek uygulaması, kullanıcılara teknik destek, sorun giderme ve ürünler hakkında bilgi sağlamak amacıyla kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama, genel tabirle kullanıcılara Apple ürünlerinin kullanımı konusunda rehberlik ediyor.


Apple, bugün iPhone ve iPad kullanıcıları için Destek uygulamasının 5.0 sürümünü yayımladı. Bu sürüm, yeni bir özelliği de beraberinde getirdi. Öyle ki artık uygulama içerisinden, bölgenizde arama yaparak size en yakın servisleri ve sağlayıcıları harita üzerinden görebilirsiniz.

Ayrıca güncelleme ile birlikte Apple Destek’in arayüzü, daha da kullanışlı hale getirildi. Artık aramalarınızı, sohbetlerinizi, rezervasyonlarınızı ve diğer etkinliklerinizi kolayca görüntüleyebilir, ayrıca yönetebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni sürüm, her zaman olduğu gibi performans geliştirmelerini ve hata düzeltmelerini de içeriyor.

Son olaraksa Destek uygulaması, Vietnam’daki Apple kullanıcılarına sunuldu. Aynı zamanda dil seçenekleri arasına Vietnamca da eklendi. Bu güncelleme ile birlikte uygulama, artık toplamda 174 ülkede ve 32 dilde kullanılabilir.

Apple Destek’in yeni özelliklerine erişebilmek için uygulamayı 5.0 sürümüne güncellemeniz gerekiyor. Bunu uygulama mağazası App Store üzerinden yapabilirsiniz. Apple Destek uygulamasının yalnızca, minimum iOS 15.0 veya iPadOS 15.0 işletim sistemlerinde çalışabileceğini belirtelim.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, beklenen, destek, kavuştu, uygulaması, özelliğe


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kadın Destek Uygulaması (KADES) Beatrice Trend Kadınların Dünyası 4 09 Ekim 2023 19:22
Apple Harita uygulaması yeni bir görünüme kavuşuyor! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Mayıs 2023 19:25
Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında Aykut Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Ocak 2023 15:24
WhatsApp, Apple Siilicon Destekli Mac Uygulaması İçin Çalışıyor KoJiRo Whatsapp 0 13 Temmuz 2022 20:36
Beklenen Oldu, Apple Ürünleri Zamlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Haziran 2022 13:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net