Forum Logo




iOS 16.6 ile iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması iPhone'lara geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2023, 09:14   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
iOS 16.6 ile iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması iPhone'lara geliyor




iOS 16.6 ile iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması iPhone'lara geliyor
Www.TrendForum.Net




Apple, geçtiğimiz yıl dijital tehditlere karışı iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması'nı tanıtmıştı. Şimdi ise iOS 16.6 Beta sürümü ile bu özellik ortaya çıktı. Peki ne gibi avantajlar sağlıyor?

Geçtiğimiz yılın sonlarında Apple, dijital tehditlerle karşı karşıya kalanların konuşmalarını, kötü niyetli kişilerden korumalarına olanak tanıyacağını söylediği iMessage İletişim Anahtarı Doğrulama aracını duyurmuştu. Şirket bu güvenlik özelliğinin 2023 yılında kullanıma sunulacağı sözünü vermişti. WWDC 2023'ün başlamasına kısa bir süre kala, iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması iOS 16.6'nın yayınlanmasıyla birlikte gelecek gibi görünüyor.
iOS 16.6 Beta sürümünde görünüyor
Apple Cuma günü ilk iOS 16.6 beta sürümünü kullanıma sunmaya başladı ve sürüme eklediği özellikler arasında iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması da yer alıyor. Ayarlar uygulamasındaki yeni bir seçenek, Apple'ın bu araç üzerinde çalıştığını göstermekte. Ama şu an için İletişim Anahtarı Doğrulama özelliğini etkinleştirmek mümkün değil.

Bilgisayar korsanlarına karşı koruma
iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması'nın aktif olarak çalışabilmesi için iMessage görüşmesindeki herkesin bu özelliği etkinleştirmiş olması gerekmekte. Bu yenilikle birlikte Apple, birisinin bir hesaba sahte bir cihaz eklediğini tespit ettiğinde otomatik bir uyarı gönderecek. Şirket bu özelliğin hükümet yetkilileri ve gazeteciler gibi devlet destekli bilgisayar kullanan insanları, bilgisayar korsanlarından korumasını öngörüyor. Bu özellik Apple'ın, iOS 17'den önce iOS16'ya getirmesi beklenen yeniliklerden birisi.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
166, anahtarı, doğrulaması, geliyor, ile, imessage, ios, iphonelara, İletişim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
telefon arka planları, iphone wallpaper, iphone duvar kağıtları, samsung Astrea Wallpaper Dünyası 223 15 Mart 2024 20:39
iMessage Sonunda Windows’a Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Nisan 2023 04:56
iOS 17'den Yeni Bilgiler Geldi: İşte iPhone'lara Gelmesi Muhtemel Yeni Özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Nisan 2023 15:22
iPhone SE 4'ün fiyat etiketi ortaya çıktı: 2023'ün başlarında geliyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 28 Kasım 2022 09:17
iOS 16 ile iPhone'lara Gelmesini Beklediğimiz En Önemli 5 Yeni Özellik KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Mayıs 2022 22:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net