Forum Logo




iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Haziran 2023, 15:49   #1
Çevrimdışı
Gold Üye
iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?




iPhone Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?
Www.TrendForum.Net

iPhone garanti sorgulama nasıl yapılır, iPhone garanti süresi ne kadar sürer, iPhone garanti ne zaman başlar? Bu soruların cevabı özellikle Android akıllı telefonlardan iPhone'a geçmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor.


Apple'ın sunduğu garantinin detaylarının özellikle ikinci el iPhone almak isteyenlerin ya da almayı düşünenlerin bilmesi gerekiyor. iPhone garantisi nasıl sorgulanır sorusunu yanıtlamadan önce iPhone garantisi ne zaman başlar sorusunu cevaplamak gerekiyor.


Öncelikle iPhone'u nerede aldığınız bir önemi yoktur. İster yurt dışından ister Türkiye'den satın alın, garantinin geçerli olmaya başlaması için SIM kartını takıp kurulumu tamamlanmanız gerekir. Kısacası iPhone garantisinin akıllı telefonun satın alındığı tarih ile bir alakası yoktur. Burada önemli olan nokta, iPhone'un kurulumunu ne zaman tamamladığınızdır.

Phone Garanti Sorgulama Adımları​

Apple'ın destek sayfasına gidin.
iPhone’un seri numarasını boş kutuya girin. Seri numarası faturada yazacaktır. Bunun dışında başka bir iPhone seri numarası öğrenme yolu da "Ayarlar > Genel > Hakkında" kısmından geçer. Seri numarasını öğrenmek için dilediğiniz yolu tercih edebilirsiniz.
Güvelik kodunu girip devam edin. Bu adımdan sonra iPhone’un garanti durumu ekranınıza gelecektir.
Bu sayfada "Onarım ve Servis Kapsamı" altında iPhone garantisinin dolmasına ne kadar süre kaldığı, iPhone garantisinin ne zaman biteceği gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
garanti, iphone, nasıl, sorgulama, yapılır


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iPhone 7 DFU moda alma nasıl yapılır? Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:48
iPhone'da Ekran Görüntüsü Alma Nasıl Yapılır Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:48
iPhone ve Android Telefonda Wi-Fi Arama (VoWifi) Nasıl Yapılır? Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:48
iPhone Uygulama Arşivi Kapatma Nasıl Yapılır? Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:47
iPhone Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net