Forum Logo




Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Haziran 2023, 15:54   #1
Çevrimdışı
Gold Üye
Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​




Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​
Www.TrendForum.Net

Galaxy S5 Şarj Sorunu ve Çözümü​


Bazı kullanıcılar tarafından edindiğimiz bilgilere göre cihazları çok yavaş şarj oluyor, batarya çok kısa süre içerisinde boşalıyor ya da hiç şarj olmuyormuş.

•Bu problem genellikle su alan ya da fiziksel hasara uğramış cihazlarda oluşur. Eğer cihazınız yeni ve hiçbir şekilde en ufak bir hasar dahi almadıysa büyük ihtimalle bu sorun üretim aşamasında oluşmuş bir problemdir. Eğer cihazınız bu açıklamaya uyuyor ise garanti kapsamında ürününüzü yenileyin.
•Doğru parçaları kullandığınızdan emin olun. Eğer tek parça şarj aleti kullanıyorsanız şarj aletinizi başka cihazlara bağlayarak çalışıp çalışmadığını deneyin. Eğer şarj aletiniz diğer cihazlarda da aynı şekilde şarj ediyor ya da çalışmıyorsa, yeni bir şarj aleti edinin ya da garanti kapsamında yenileyin.
•Orijinal şarj aleti kullanmıyorsanız, kullandığınız şarj aleti ile telefonunuzun aynı voltajda değerlere sahip olduğundan emin olun. Cihazınızı şarj edecek olan voltaj, kullanım kılavuzunuzda belirtilir. Bu voltaja uygun bir şarj aleti edinin.
•Hâlâ şarj olmuyorsa sorun cihazınızın şarj girişinden kaynaklanabilir. Bunun için cihazınızı USB kablosu ile bir bilgisayara bağlayın. Eğer telefonunuzu bilgisayarda görüntüleyebiliyorsanız sorun şarj aletinizdedir ancak görüntüleyemiyorsanız sorun cihazınızdadır. Bunun için cihazınızı servise gönderip şarj girişinin değiştirilmesini talep edin.
•Eğer cihazınız normal süresinde şarj oluyor ancak hızlı bir şekilde boşalıyor ise, batarya koruma uygulaması olan Juice Defender ile cihazınızın batarya ömrünü uzatabilirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çözümü​, galaxy, sorunu, Şarj


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galaxy S5 Dokunmatik Ekran Sorunu ve Çözümü​ Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:53
Galaxy S5 Açılma Sorunu ve Çözümü Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:53
Galaxy S5 Wi-Fi Bağlanma Sorunu ve Çözümü​ Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:53
Galaxy S5 Bluetooth Bağlantı Sorunu ve Çözümü​ Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:53
Galaxy S5 Aramalardaki Ses Sorunu ve Çözümü​ Candres Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Haziran 2023 15:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net