Forum Logo




OPPO Find X7 Pro Cephesinden İlk Bilgiler Geldi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Temmuz 2023, 20:03   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
OPPO Find X7 Pro Cephesinden İlk Bilgiler Geldi




OPPO Find X7 Pro Cephesinden İlk Bilgiler Geldi
Www.TrendForum.Net



2024 yılının amiral gemisi modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Vivo X100 Pro+ cephesinden şu ana kadar çok sayıda sızıntı gelirken, son olarak OPPO Find X7 Pro haberlere konu olmaya başladı. Find X7 Pro’nun ekranına dair ilk bilgiler Ditigal Chat Station cephesinden geldi.

Kaynağa göre Find X7 Pro’da Samsung tarafından geliştirilen ve 2K çözünürlüklü bir ekran yer alacak. Bu ekran, 120Hz tarama hızını destekleyecek ve büyük olasıklıkla AMOLED E7 panel olacak. Ekran, kavisli bir yapıda olup, yüksek frekanslı PWM’ye sahip olacak. panelin ayrıca önceki modele göre güç tüketimi ile memnun edeceği aktarılıyor.

Kaynak yonga setinden bahsetmese de, telefonun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı kesin. Öte yandan Find X3 Pro’nun tanıtım tarihi henüz bilinmiyor. Find X6 Pro bu yıl mart ayında çıkış yaptı. Ses getiren telefonun devam modelinin de yine 2024’ün ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

OPPO’nun Find X6 Pro modelinde sunduğu yeni tasarım dili fazlasıyla beğenildi. Arka kısımdaki devasa yuavrlak kamera modülü muhtemelen markanın gelecek yıl ki amiral gemisi modelinde de sunulacak. Burada üç adet sensörün yer alması beklenirken, geçen yılla başlayan periskop kamera kullanımının süreceği gelen bilgiler arasında. Ana kamerada muhtemelen 1 inçlik sensör kullanılacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bilgiler, cephesinden, find, geldi, oppo, pro, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
OPPO Find N3 Flip İlk Kez Sızdırıldı! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 25 Haziran 2023 13:24
Oppo Find N3 Tasarımı Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Nisan 2023 14:21
Oppo Find N3 Özellikleri Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Nisan 2023 08:59
Oppo Find N2 Elimizde KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Mart 2023 15:16
Oppo Find N2 ve Find N2 Flip Aralık Ayında Tanıtılabilir DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 24 Kasım 2022 13:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net