Forum Logo




Honor 90 5G Dünyaya Açılıyor, Türkiye’ye Gelecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2023, 19:38   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Honor 90 5G Dünyaya Açılıyor, Türkiye’ye Gelecek




Honor 90 5G Dünyaya Açılıyor, Türkiye’ye Gelecek
Www.TrendForum.Net



Markadan yapılan açıklamaya göre Honor 90 5G, 6 Temmuz tarihinde Paris’te gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak. Honor 90 serisinin mayıs ayı içerisinde Çin’de tanıtıldığını ve şu an satışta olduğunu hatırlatalım. Honor 90 Pro modelinin Çin dışına çıkıp çıkmayacağı şu an için belirsiz.

Lansman öncesinde marka, Honor 90 5G’nin “gelişmiş bir ekrana” sahip olacağını aktarıyor. Telefonda FHD+ (2664×1200 piksel) çözünürlük sunan 6,7 inç OLED ekran yer alıyor. Ekran, 120 Hz’e kadar yenileme hızını destekler ve 1.600 nit’lik bir tepe parlaklığa ulaşabiliyor. Ekran, 1,07 milyar renkten oluşan geniş renk gamıyla da etkileyici görünüyor. Ayrıca, dikkate değer bir diğer özellik bu cihazda dünyanın ilk 3.840Hz PWM karartma desteğinin sunulmasıdır.

PWM karartma, titreşim azaltma ve göz yorgunluğunu azaltma nedeniyle gözle sağlığı noktasında avantajlar sunar. Hızlı açılıp kapanan arka ışık geçişinin neden olduğu titreme, bazı kişiler için rahatsızlığa veya göz yorgunluğuna neden olabilir. Bununla birlikte, daha yüksek frekanslarda PWM karartma, titremeyi en aza indirir veya ortadan kaldırarak daha rahat bir izleme deneyimi sağlar. Ek olarak, PWM kısma ile parlaklık seviyeleri üzerinde hassas kontrol, aşırı parlak veya loş ekran ayarlarından kaynaklanabilecek göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olmakta.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açılıyor, dünyaya, gelecek, honor, türkiye’ye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Huawei MatePad Air Dünyaya Açılıyor, Türkiye’ye Bekleniyor DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 01 Temmuz 2023 20:05
Honor Band 7 Avrupa’ya Geldi, Sonraki Durak Türkiye KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 13 Mayıs 2023 19:07
HONOR, Yeni HONOR Magic5 Pro’nun Perde Arkasındaki Teknolojisini Tanıttı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Nisan 2023 19:58
Twitter pornografiye mi açılıyor? Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 2 04 Kasım 2022 15:13
BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan, Türkiye'ye gelecek KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net